Primii concurenți eliminați de la Insula de 1 milion de la Kanal D. Numele grele care se întorc acasă după doar câteva zile

Insula de 1 milion, prima ediție. Show-ul din Republica Dominicană a început de doar două zile, dar s-a aflat deja cine sunt primii patru concurenți care pleacă acasă.

18 mart. 2024, 16:38
Primii concurenți eliminați de la Insula de 1 milion de la Kanal D. Numele grele care se întorc acasă după doar câteva zile
Primii concurenți care părăsesc Insula de 1 milion

Cine sunt primii concurenți de la Insula de 1 milion care părăsesc competiția din Republica Dominicană. Potrivit contului de Instagram Viperele Vesele, care a distribuit deja numele primilor eliminați, patru nume grele se află printre cei care pleacă acasă.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Alex Filip, Florica Boboi, fosta câstigatoare a sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite, Spiridon Catalin și Cristian Anheliuc se numără printre primii eliminați din emisiunea Insula de 1 milion”, scrie sursa citată.

Citește și: Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”

Mai mult, Viperele Vesele au revenit cu o postare și au anunțat că printre cei eliminați se numără și Armin Nicoară.

Prima ediție de la Insula de 1 milion

Insula de 1 milion a început cu prezentatorul Cosmin Cernat ieșind din elicopter, gata să le explice concurenților cu ce se vor confrunta în competiție.

„E insula care de azi e pentru fiecare dintre voi și casă. La final, doar unii dintre voi vor rămâne în picioare, pe acest tărâm. Aici, astăzi, începe totul!”, a anunțat Cosmin Cernat.

Armin Nicoară a mărturisit la începutul emisiunii că a venit să demonstreze că diabeticii pot față oricărei provocări.

„Eu am fost dat la o parte și exclus din societate când am devenit diabetic. Am devenit să demonstrez că și noi, persoanele cu probleme, putem rezista în condiții extreme”, a mărturisit Armin Nicoară.

O altă concurentă, agentă de vânzări, în vârstă de 60 de ani, i-a impresionat pe toți cu determinarea sa. Ea luptă pentru copiii amărâți, cărora ar vrea să le ofere premiul, în cazul în care ea va câștiga Insula de 1 milion. Este vorba de Angela Moga, care a venit în Dominicană din Târgu Mureș.

„Toată viața mea am făcut sport. Merg la sală de 2-3 pe săptămână. Voi fi soacră mare și de abia aștept. Mă bucur și pentru nora mea, e o fată foarte frumoasă, foarte educată. Cel mai mare atuu al meu e faptul că sunt puternică. Eu am venit pe această insulă cu gândul de a câștiga”, a mărturisit Angela.

Micuțu, unul din concurenții surpriză ai competiției, a cochetat cu lumea sportului european, ca gardă de corp. El a mărturisit că pierderea mamei sale a fost cel mai greu moment din viața sa: „E o palmă de la viață, îți dă un restart, știi?”.

„Am ajuns să intru la echipa Juventus Torino. Eram în garda de corp. Am ajuns să cunosc starurile de acolo. Am avut deosebita onoare să fiu gardă de corp pentru marele Michael Schumacher. Eu de mic am fost mare (n. red.: explică porecla primită). Și nu mergea altă poreclă, au vrut să mă alinte. Nu știu cât aveam la naștere, s-a defectat cântarul acolo”, a povestit Micuțu.

Citește și: Dan Negru, reacţie surprinzătoare despre show-ul „Insula de 1 milion” de la Kanal D. „Am fi peste Japonia. Vorbesc serios!”

La Insula de 1 milion participă și Ionuț Sugacevschi de la Exatlon, cunoscut ca Jaguarul. Înainte de intrarea în concurs, sportivul suferise un AVC, iar show-ul e cu atât o provocare mai mare pentru el.

„Am făcut un AVC foarte grav. Am avut 1% șanse de supraviețuire. Am fost în comă”, a declarat Ionuț.

Primele nominalizări de la Insula de 1 milion

Jaguarul, Szilard, Filip și Sorin au fost nominalizați de Alin spre eliminare. Brățările depuse de cei patru concurenți valorează 80.000 de lei.

„Vânătorul, la un moment dat, o să fie vânat!”, a mărturisit Ionuț, deloc surprins că a fost scos în față.

Filip a făcut și el niște declarații: „Ne-am bazat pe interacțiunea dintre noi. Când am ajuns în camp, chiar și noi am fost mirați și ne-am bucurat”.