Concurs RTV.net: 20 de invitaţii la concertul Michel Telo din Mamaia

RTV.NET ofera de luni până vineri, până pe 10 august, câte 2 bilete de câte o persoană la concertul pe care Michel Telo îl va susţine pe 19 august la Princess Summer Club din Mamaia (plaja Castel).

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 10:17
Concurs RTV.net: 20 de invitaţii la concertul Michel Telo din Mamaia

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa urmezi doi pasi simpli:

1. Sa completezi formularul de contact: Nume, email, telefon

2. Sa raspunzi corect la intrebarea zilei.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au respectat ambele conditii si vor fi anuntati telefonic si pe email in ziua urmatoare, iar castigatorii de vineri vor fi anuntati luni.

Aflat in primul sau turneu in Europa,  Telo va sustine 18 concerte in 21 de zile, adica un concert pe zi. Cu o singura exceptie: cand a veni in Romania, unde va ramane 2 zile, tara noastra fiind singura tara de pe lista turneului unde ramane o zi in plus dupa concert.

Michel Telo a renuntat la un concert in Croatia pentru a putea fi prezent in Princess Summer Club din Mamaia! Brazilianul va ajunge la Constanța cu un avion particular direct de la Ljubljana, Slovenia.

Fanii din Romania vor putea dansa pe „Ai Se Eu Te Pego” pe data de 19 august 2012. Evenimentul este organizat de agentia SBA Production & Events cei care l-au invitat in aceeasi seara si pe DJ brazilian Jason Bralli, favoritul lui Michel Telo, pentru a continua seara cu o super petrecere!   

 

ZIUA VII – 9 AUGUST:

INTREBAREA DE CONCURS:  In ce zi va fi concertul Michel Telo din Mamaia?

Câştigătorii de astăzi sunt:

Dontu Andreea Rebeca

Bacaoanu Madalin

FELICITĂRI!