Condamnat în România, evazionistul bihorean Racz Attila trăieşte în lux în Ungaria

Racz Attila a fost condamnat în 2015 la şapte ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti într-un dosar cu prejudiciu de 20 de milioane de euro pentru bugetul de stat.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 06:05
Condamnat în România, evazionistul bihorean Racz Attila trăieşte în lux în Ungaria

Attila nu a aşteptat să-şi afle sentinţa în dosarul instrumentat de DNA central şi judecat de Curtea de Apel Bucureşti, ci a preferat să fugă din ţară cu doar câteva zile înaintea verdictului. Evazionistul nu a fugit prea departe, ci la vecinii ungari, unde duce o viaţă de lux, informează Ebihoreanul.ro.

Conform rechizitoriului, prin intermediul unui antrepozit fiscal din Slobozia, Racz cumpăra motorină neaccizată, pentru că ar fi urmat să fie prelucrată, dar în fapt o vindea printr-un lanţ de benzinării, prejudiciul calculat fiind de 20 de milioane de euro.

Publicaţia citată relatează că Racz duce o viaţă lipsită de griji în ţara vecină, ba chiar şi-a serbat ziua de naştere la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Budapesta, St. George, la aniversarea a 50 de ani.

Racz Attila mai are o condamnare de 5 ani de închisoare dată de Tribunalul Braşov şi încă un dosar în anchetă la DIICOT Bucureşti.

Citeşte şi:Migranţi transportaţi într-un camion frigorific la graniţa României. Autorităţile din Bulgaria sunt în alertă