CONDAMNAT. Un copil cu dizabilităţi, obligat să scrie, să citească şi să se joace în întuneric VIDEO

Un copil de 11 ani cu dizabilităţi din Mehedinţi este obligat să scrie, să citească şi să se joace în beznă. Asta pentru că familia lui nu-şi permite să se branşeze la reţeaua de energie electrică. În aceeaşi situaţie se află şi alte 20 de familii, pentru care lampa cu gaz a ajuns singura sursă de lumină.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 13:30
CONDAMNAT. Un copil cu dizabilităţi, obligat să scrie, să citească şi să se joace în întuneric VIDEO

Un copil de doar 11 ani cu dizabilităţi este obligat să scrie şi să se joace pe întuneric. „Se chinuie sa-si faca lectiile la lampa cu gaz cu gaz lampant”, spune mama băieţelului.

„Salariile sunt foarte mici. Copilul cu medicamente are probleme cu fierea, automat îi trebuie un regim alimentar adecvat. Pur şi simplu nu avem de unde să luam aceşti bani. E vorba de aproximativ 52 de mii de lei, ceea ce pentru noi e o sumă exorbitantă”, a spus mama lui Cosmin, Luminiţa Leahu.

În aceeaşi situaţie sunt şi alte 20 de familii. Oamenii erau alimentaţi de la o companie care a oprit furnizarea, pentru că nu avea autorizaţie. Oamenii au mers la altă companie de electricitate, dar costurile pentru a trage reţeaua sunt uriaşe.

Oamenii speră că într-o zi se va găsi o soluţie şi pentru ei. Până atunci, însă sunt condamnaţi să stea în întuneric.