Se face NUNTA ANULUI! Ce condiţie i-a pus tatăl Simonei Halep lui Toni Iuruc pentru a fi de acord cu CĂSĂTORIA

Simona Halep a acceptat cererea în căsătorie a lui Toni Iuruc. Stere Halep, tatăl sportivei, a fost de acord ca cei doi să se căsătorească, iar la câteva zile după momentul emoționant s-a aflat și care a fost condiția pe care i-a pus-o lui Toni Iuruc dacă vrea să se însoare cu fata lui.

25 oct. 2019, 05:34
Se face NUNTA ANULUI! Ce condiţie i-a pus tatăl Simonei Halep lui Toni Iuruc pentru a fi de acord cu CĂSĂTORIA

Simona Halep are de aproape un an o relație cu afaceristul Toni Iuruc, care a cerut-o în căsătorie în urmă cu o câteva săptămâni. Sportiva a acceptat, iar apoi și-a dat acordul și tatăl ei, care a pus însă o condiție.

Simona Halep a vorbit ÎN PREMIERĂ despre NUNTA cu Toni Iuruc. Decor de vis pentru MARELE EVENIMENT

Stere Halep i-a spus lui Toni Iuruc că dacă vrea să se însoare cu fiica lui trebuie să aștepte până anul viitor, după ultimul Grand Slam, adică după US Open. Stere Halep își dorește ca fiica sa să joace la toate turneele de Grand Slam din 2020.

Simona Halep SE MĂRITĂ. Detaliile SECRETE ale evenimentului aşteptat de toată ROMÂNIA

Simona Halep și Toni Iuruc au convenit ca nunta să aibă loc anul viitor, în luna septembrie. Nunta se va desfășura conform tradițiilor machedonești, iar la eveniment vor lua parte sute de invitați printre care se vor număra și personalități.

„Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep.