Simona Halep a vorbit ÎN PREMIERĂ despre NUNTA cu Toni Iuruc. Decor de vis pentru MARELE EVENIMENT

Simona Halep, 28 de ani, se ocupă deja de pregătirile pentru nunta cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Sportiva a fost cerută în căsătorie de afacerist în urmă cu câteva săptămâni, iar inelul primit de la acesta este superb.

24 oct. 2019, 06:45
Simona Halep a vorbit ÎN PREMIERĂ despre NUNTA cu Toni Iuruc. Decor de vis pentru MARELE EVENIMENT

Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători anul viitor, la malul Mării Negre.

SIMONA HALEP – BIANCA ANDREESCU LIVE STREAM VIDEO ONLINE TURNEUL CAMPIOANELOR 2019

Simona Halep nu știe dacă va fi pe plajă în rochia albă de mireasă pentru ceremonia civilă, dar nu este niciun dubiu că va fi o superbă nuntă machidonească. Tatăl tenismenei, Stere Halep, şi-ar fi dat acordul săptămâna trecută.

Simona Halep SE MĂRITĂ. Detaliile SECRETE ale evenimentului aşteptat de toată ROMÂNIA

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine”, a mărturisit Simona Halep conform Tennis World Italia.

Simona Halep, discriminată de românce: „Era singură, izolată!”. Detalii BOMBĂ despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea şi operaţia la SÂNI

Simona Halep a dezvăluit că ar vrea să aibă moștenitor după ce își va încheia cariera în tenis.

Simona Halep, desfiinţată de fostul antrenor. „A fost obraznică, se credea stăpână. Când am fost bolnav, nu a vrut să mă ajute”

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat Simona Halep.