Simona Halep SE MĂRITĂ. Detaliile SECRETE ale evenimentului aşteptat de toată ROMÂNIA

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, omul de afaceri cu care are o relaţie de mai mult timp, şi a acceptat! Se anunţă nunta anului în România!

11 oct. 2019, 05:06
Simona Halep SE MĂRITĂ. Detaliile SECRETE ale evenimentului aşteptat de toată ROMÂNIA

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, bărbatul cu care s-a afișat imediat după triumful de la Wimbledon. Imediat ce sportiva a acceptat cererea în căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au apucat să se ocupe de organizarea nunții.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep pentru wowbiz.ro.

Simona Halep, desfiinţată de fostul antrenor. „A fost obraznică, se credea stăpână. Când am fost bolnav, nu a vrut să mă ajute”

Ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni: „Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”.

Simona Halep, discriminată de românce: „Era singură, izolată!”. Detalii BOMBĂ despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea şi operaţia la SÂNI

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona Halep.


loading...
Partenerii noștri