Muzicianul Gerry Marsden, celebru pentru „You’ll Never Walk Alone”, a murit: „Nu a avut nicio legatură cu COVID-19”

Muzicianul britanic Gerry Marsden, solistul formaţiei Gerry And The Pacemakers, a murit, potrivit unui anunţ făcut de familia sa, duminică. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat de asemenea decesul, potrivit Sky News.

04 ian. 2021, 10:44
Muzicianul Gerry Marsden, celebru pentru „You’ll Never Walk Alone”, a murit: „Nu a avut nicio legatură cu COVID-19”
Muzicianul britanic Gerry Marsden, solistul formaţiei Gerry And The Pacemakers, a murit

Muzicianul Gerry Marsden a murit. „Gerry a murit in cursul diminetii zilei de azi dupa o scurta suferinta care nu a avut nicio legatura cu COVID-19. Sotia sa, fiicele si nepotii sunt devastati„, a transmis duminică familia artistului, într-un comunicat citat de agenţia DPA, citată de ziare.com.

Muzicianul Gerry Marsden a murit

Una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului înfiintat la Liverpool, ale cărui prime trei single-uri au devenit hituri care au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie, este piesa „You’ll Never Walk Alone”.

Citeşte şi: Un campion din fotbal a murit! Fanii echipei Petrolul Ploieşti, în doliu

Cântecul a fost imnul clubului englez de fotbal Liverpool FC timp de decenii şi poate fi adesea auzit şi pe alte stadioane de fotbal.

Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. „Cu mare tristete aflam despre trecerea in nefiinta a lui Gerry Marsden”, a scris clubul. „Cuvintele lui Gerry vor trai pentru totdeauna alaturi de noi. Nu vei fi niciodata singur„, se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun, după ce „s-a simțit brusc foarte rău”, în timp ce lua micul dejun. Emily Mitchell avea 36 de ani era însărcinată în luna a cincea. Atât familia, cât şi fanii sunt îndureraţi de trecerea ei în nefiinţă.

Familia ei a creat un GoFundMe pentru a-l ajuta pe soțul lui Emily, Joseph, care a încercat cu disperare să o salveze înainte de sosirea paramedicilor. S-au strâns deja aproape 150.000 de dolari (110.000 de lire sterline).

Citeşte şi: A murit un antrenor legendar chiar de Anul Nou 2021

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”: „Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.