CONFESIUNEA SURPRINZĂTOARE a unei foste Prime Doamne: Îl IUBESC pe Bill CLINTON

Deşi a stat câteva săptămâni pe patul de spital, din cauza vârstei şi a unor complicaţii respiratorii, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Barbara Bush, soţia lui George Bush şi mama lui George W.Bush a făcut cu câteva zile înainte destăinuiri din viaţa ei de soţie de preşedinte.

20 ian. 2014, 19:22

Barbara Bush şi-a petrecut săptămânile recente în spital, suferind de complicaţii la plămâni. Cu puţin timp  înainte de a fi internată de urgenţă, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a acordat un lung interviu televiziunii C-SPAN, în cadrul unei emisiuni de tip documentar despre profilul Primelor Doamne ale Statelor Unite, relatează investors.com.

Emisiunea difuzată luni a tratat influenţa şi imaginea soţiilor prezidenţiale, concetrându-se pe soţia celui de-al 41-lea preşedinte al SUA şi mama celui de-al 43-lea preşedinte, nimeni alta decât Barbara Bush.

Barbara a vorbit despre viaţa ei ca fostă Primă Doamnă la Casa Albă, despre rolul şi obligaţiile ei în această calitate, le-a dat sfaturi viitoarelor soţii de preşedinţi americani şi, nu în ultimul rând, şi-a exprimat dorinţa de a-l vedea într-o zi şi pe fiul său, Jeb Bush, la Casa Albă.

În interviul de 48 de minute, Barbara Bush a făcut şi o confesiune uimitoare. „Îl iubesc pe Bill Clinton, a afirmat bătrâna fostă Primă Doamnă, care a admirat foarte mult Administraţia lui Bill Clinton şi, în special, persoana lui în rolul celui mai puternic om de pe planetă, aşa cum sunt supranumiţi preşedinţii Statelor Unite ale Americii.