Familia Bush ar putea avea un NOU CANDIDAT LA PRŞEDINŢIA SUA în 2016

Publicat: Joi, 25 Aprilie 2013 09:31 // Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2013 10:09 // Sursa: RTV.net

Fostul preşedinte american George W. Bush l-a îndemnat, într-un interviu difuzat miercuri, pe fratele său mai mic Jeb să se lanseze în cursa pentru Casa Albă în 2016, subliniind că ar fi "un candidat minunat"..

"El nu are nevoie de sfatul meu, pentru că ştie (...) «Lansează-te!»", a declarat fostul preşedinte în acest interviu difuzat înainte de inaugurarea unui muzeu despre cei opt ani ai săi la Casa Albă, informează Mediafax.

Fost guvernator în Florida, Jeb Bush s-ar putea afla printre favoriţii de partea republicanilor în cursa pentru învestire la alegerile prezidenţiale americane din 2016, dacă nu va fi afectat de preşedinţia controversată a fratelui său mai mare.

Dacă va reuşi, totuşi, să depăşească acest obstacol şi să ajungă la Casa Albă, acesta le-ar urma exemplul fratelui, dar şi tatălui său, George H. Bush, pentru prima dată în istoria politică americană.

Evocând posibilitatea ca fratele său să o înfrunte în 2016 pe Hillary Clinton - dacă aceasta va decide la rândul său să se prezinte în cursa pentru învestitura partidului său -, George W. Bush vede posibilitatea unei "imagini formidabile". Un scrutin între un Bush şi un Clinton ar reînvia amintirile alegerilor din 1992, în urma cărora Bill Clinton l-a înlocuit la Casa Albă pe George Bush tatăl.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 nov 21:46
...FOTO După mai mulţi ani în care s-a ţinut departe de ochii presei, fostul preşedinte american George W.Bush a făcut o mărturisire uluitoare presei, într-o emisiune de televiziune. Într-una din...
25 apr 09:44
...din 1992, în urma cărora Bill Clinton l-a înlocuit la Casa Albă pe George Bush tatăl. Source Article from http://www.rtv.net/familia-bush-ar-putea-avea-un-nou-candidat-la-prsedintia-sua-in-2016_77247.html ...
1
EUR
4.8351
RON
03 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H