Confesiunile unei dame de companie. „Câştig un milion de dolari pe an. Sunt educată, inteligentă şi asta am vrut să fac”

Femeia care susține că este cea bogată damă de companie a vorbit, fără perdea, despre viața într-un bordel legal. Pentru a se bucura de serviciile oferite, clienții ei trebuie să scoată din buzunar cel puțin două mii de dolari.

24 mai 2019, 12:28
Confesiunile unei dame de companie. „Câştig un milion de dolari pe an. Sunt educată, inteligentă şi asta am vrut să fac”

„Din punctul meu de vedere, nu există nimic mai satisfăcător decât munca într-un bordel legal”, spune tânăra, potrivit a1.ro. Acesta este primul lucru pe care Alice Little vrea ca oamenii să îl știe despre ea. Tânăra de 27 de ani susține că este cea mai bine plătită damă de companie din Statele Unite.

Citeşte şi Ofertă de 5.000 de euro pentru câteva ore în compania Mariei Ilioiu. Reacţia ispitei, de-a dreptul uimitoare FOTO

Alice s-a născut în Irlanda. Când avea cinci ani, familia ei s-a mutat în Nevada, Statele Unite. S-a apucat de „meserie” în 2016. Prezentul ei este departe de visurile din copilărie, dar femeia insistă că nu este o victimă a unei vieți grele. „Sunt educată, inteligentă. Am avut de unde alege și asta am vrut să fac. M-am îndrăgostit de această meserie pentru că îmi dă ocazia să îmbin plăcerea de a interacționa cu oamenii cu emoții puternice.”