Daniela Crudu mărturiseşte tot: „Am făcut-o pentru bani! Mi-a plăcut!”

Crescuta intr-o familie dezbinata, Daniela Crudu a luat-o pe cai gresite de mica, tocmai din cauza lipsei mamei in momentul in care avea mai mare nevoie de ea. La 14 ani s-a angajat ca animatoare, iar e acolo pana la prostitutie a mai fost doar un pas.

10 feb. 2015, 08:08
Daniela Crudu mărturiseşte tot: „Am făcut-o pentru bani! Mi-a plăcut!”

O prezenta efervescenta, Daniela Crudu a fost o revelatie a micul ecran in urma cu cinci ani, atunci cand a debuat in calitate de asistenta TV la matinalul “Neatza”, de la Antena 1. Inevitabil, trecutul i-a iesit la iveala si, desi avea doar 19 ani, la vremea respectiva, in spatele Crudutei atarna un dosar greu de tot. Subiectul principal? Cariera de animatoare si show-urile erotice, topless, la petreceri private, inca de pe vremea cand era minora. O fata simpla, crescuta in Ferentari si fara pretentii de diva venite la pachet cu job-ul in televiziune, Daniela si-a recunoscut trecutul.

CITEŞTE ŞI: Numele lui Alin Cocoş apare în dosarul prostituatelor de lux

Pe vremea cand inca era asistenta la matinal, Cruduta a vorbit fara menjamente despre faptul ca a luat-o pe cai gresite inca din momentul in care si-a facut buletinul: „La varsta respectiva chiar aveam nevoie de o mama. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Imi amintesc ca nu aveam asa de multi bani, tata facea eforturi ca sa ne satisfaca mofturile, sa ne ia si noua haine, sa ne dea bani de buzunar. A fost greu si pentru el. Si nu e usor sa cresti fara mama, fara cineva care sa iti dea sfaturi, sa te invete pe ce drum sa o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte sa avem sa ne dam seama ce este bine si ce este rau?”, a povestit Daniela, dupa ce au aparut in presa o multitudine de imagini cu ea dansand goala.

Citeşte mai mult pe cancan.ro

Citeşte şi: DOVADA că Daniela Crudu i-a fost „LIVRATĂ” patronului Braşovului, Ioan Neculaie