Numele lui Alin Cocoş apare în dosarul prostituatelor de lux

Numele lui Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cosoș, arestat în același dosar cu Adriean Videanu, apare în dosarul prostituatelor de lux.

06 feb. 2015, 16:03
Numele lui Alin Cocoş apare în dosarul prostituatelor de lux

Alin Cocoș a fost audiat în dosarul prostituatelor, în calitate martor, la fel ca și omul de afaceri Ioan Niculaie, cel care pare să fi fost foarte apropiat de Diana Gureșoaie, potrivit libertatea.ro.

Un dosar amplu de proxenetism zguduie lumea mondenă a Româiei. Treizeci şi trei de persoane au fost audiate, joi, de poliţiştii bucureşteni, între ele şi Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă sau Denisa Biţă. Potrivit anchetatorilor, suspectele din acest dosar primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex.

În perioada august 2014 — ianuarie 2015, polițiști din cadrul DGPMB, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, au documentat activitatea unei grupări infracționale, pe linie de proxenetism. În urma activităților informativ operative desfășurate a rezultat faptul că persoanele de sex feminin au întreținut relații sexuale cu diverși bărbați, contra unor foloase patrimoniale, potrivit unui comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Potrivit anchetatorilor, această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreținut raporturi sexuale pentru care au obținut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreținerea unor raporturi sexuale, sumele câștigate fiind în jur de 1.500 — 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Cercetările sunt continuate de către Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

CITEŞTE ŞI: Ce a declarat Daniela Crudu după ce a fost audiată în DOSARUL de PROXENETISM