CONFLICT intern la CSA STEAUA. Acuze grave la adresa comandantului Pompiliu Bixi Popescu

Mai multi angajaţi ai CSA Steaua susţin că se simt trataţi "de parcă ar fi la inchisoare" de către comandantul Pompiliu Bixi Mocanu.

17 iul. 2019, 04:39
CONFLICT intern la CSA STEAUA. Acuze grave la adresa comandantului Pompiliu Bixi Popescu

Ultima decizia a comandantului CSA Steaua a fost interzicerea folosirii telefoanelor mobile in timpul programului de lucru. Angajatii au spus pentru ziare.com ca Pompiliu Bixi Mocanu ar fi luat aceasta decizie de teama ca discutiile din birouri sa nu fie inregistrate in format audio sau video.

Florin Talpan, pus la colţ de comandantul CSA Steaua. „Trebuie să ne dea nişte explicaţii”

Astfel, in mai multe zone ale clubului au fost montate cutii in care angajatii sunt obligati sa-si incuie telefoanele cand vin la birou. Aceasta masura li se aplica si sportivilor, dar si antrenorilor.

Pompiliu Bixi Mocanu spune ca nu a fost decizia lui, ci a ministrului, el fiind nevoit sa o aplice deoarece clubul este organizat sub forma unei unitati militare.

„Este un ordin al ministrului si ne-am conformat. Clubul Sportiv al Armatei Steaua este organizat sub forma unei unitati militare, asa ca regulile ni se aplica. Este o chestiune reglementata in regulamentul de ordine interioara”, a spus Pompiliu Bixi Mocanu.

Florin Talpan riscă să fie dat afară de la CSA Steaua. Ce i se reproşează după ce i-a luat marca, numele şi palmaresul lui Gigi Becali

Conform sursei citate, stilul de conducere considerat „dictatorial” de mai multi angajati ai clubului a aprins serios apele in interiorul CSA Steaua, iar mai multi angajati isi si sportivi vor sa plece.

Angajatii se mai plang ca Pompiliu Bixi Mocanu pregateste o noua masura prin care sa-i tina serios sub observatie. CSA Steaua a demarat procedurile pentru licitatie in vederea montarii unor turnicheti pe care angajatii vor trebui sa se ponteze zilnic, acestia fiind nevoiti astfel sa ofere explicatii pentru fiecare iesire din club. Decizia este contestata insa de angajati, in conditiile in care munca multora implica si deplasari in afara biroului.