Florin Talpan, pus la colţ de comandantul CSA Steaua. „Trebuie să ne dea nişte explicaţii”

Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, a oferit, într-o conferinţă de presă, un drept la replică după atacul venit în urmă cu zece zile din partea lui Florin Talpan.

15 iul. 2019, 12:21
Florin Talpan, pus la colţ de comandantul CSA Steaua. „Trebuie să ne dea nişte explicaţii”

Florin Talpan s-a dezlănţuit la adresa celor din minister care nu îl văd cu ochi buni, iar Pompiliu Bixi Mocanu nu a rămas dator.

Gigi Becali, un nou DERAPAJ. Declaraţie SCANDALOASĂ după ce a pierdut procesul cu CSA Steaua

„Dânsul se exprimă public fără să ţină cont de gradul pe care îl are şi de faptul că activitatea dânsului este constrânsă cumva de lege şi regulamentele militare. Nu cred că toţi cei care s-ar putea propune ar putea să îndeplinească condiţiile. Dânsul, trecând peste faptul că nu are pregătirea necesară, nu îşi dă seama ce înseamnă să conduci un club ca şi Steaua din punct de vedere administrativ. Avem în momentul de faţă 2.200 de oameni de care trebuie să avem grijă” a precizat Pompiliu Bixi Mocanu.

Florin Talpan riscă să fie dat afară de la CSA Steaua. Ce i se reproşează după ce i-a luat marca, numele şi palmaresul lui Gigi Becali

Comandantul CSA Steaua a oferit şi explicaţii pentru natura relaţiei dintre cei doi.

BOMBĂ în FOTBAL! FCSB are palmares ZERO şi a jucat ILEGAL în LIGA 1. Dezastru TOTAL pentru GIGI BECALI

„Am discutat de „n” ori. Dânsul este foarte schimbător. Când e vorba de persoana dânsului este foarte atent cu tot ce se întâmplă. Orice fel de acţiune de-a mea care îl deranjează cumva din punct de vedere al respectării legilor şi regulamentelor militare, pe care şi dânsul trebuie să le respecte, pentru că e jurist militar, îl conduce la astfel de acţiuni. Îl sprijinim în tot ceea ce face cu toate resursele de care dispune clubul Steaua. Îl şi întrebăm ce face cu ele pentru că aşa este corect. Atunci când nu ştie să ne răspundă ce a făcut cu ele, trebuie să ne dea nişte explicaţii. Şi probabil ieşirile dânsului din ultimul timp se datorează acestor aspecte”, a încheiat Pompiliu Bixi Mocanu.

Florin Talpan, anunţ important după ce CSA Steaua a câştigat în instanţă PALMARESUL. Cu ce a rămas FCSB