Conflictul Octaviei Geamănu cu Antena 1 e departe de a se fi terminat. Procesele merg mai departe: „Nu mai dorm noaptea”

Octavia Geamănu a reacționat cu privire la procesele pe care încă le are în derulare împotriva Antenei 1. Aceasta a afirmat că lupta continuă și că va face tot ce este necesar pentru a-și face dreptate.

08 mart. 2023, 11:00
Conflictul Octaviei Geamănu cu Antena 1 e departe de a se fi terminat. Procesele merg mai departe: „Nu mai dorm noaptea”

Octavia Geamănu este în plin conflict cu trustul Antena 1, cu care se află încă în proces. Se pare că această situație este departe de a se fi terminat, iar vedeta TV este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

În urmă cu două zile, Octavia Geamănu anunța că este liberă de contract, iar colaborarea cu Antena 1 a ajuns la final, după ce a fost concediată. Cu toate acestea, procesele pe care aceasta le are cu trustul media vor continua. Vedeta nu a explicat foarte clar care sunt motivele care au stat la baza concedierii ei, însă aceasta pare extrem de revoltată pentru modul în care s-au desfășurat lucrurile. În mesajul transmis în urmă cu două zile, blondina a explicat cum a încasat toată această situație.

Citește și: Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei: „Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”

„Pe vremuri, când vedeam cum își iau “La revedere” unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urma, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta. Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viață mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru. Mă mai întreabă lumea: “Și ce-ai învățat din asta?”. Răspunsul e: nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt”, spune Octavia Geamănu.

Șefii ei sunt cât se poate de deranjați de situația care s-a născut din cauza procesului, motiv pentru care cu doar câteva zile înainte de termenul procesului, aceștia au luat o decizie vehementă în ceea ce o privește pe Octavia Geamănu. Concret, au vrut să o mute la o altă emisiune.

Prezentatoarea TV a mai povestit că nu „se simte cu musca pe căciulă” și că nu consideră că are cineva ce să-i reproșeze. Șefii ei sunt totuși de altă părere, aceștia făcând o serie de reproșuri cu privire la faptul că aceasta a refuzat să prezinte o altă emisiune, respectiv buletinul meteo. Pe de altă parte, aceștia sunt revoltați pe discuțiile care au apărut în spațiul public pe acest subiect.

„Am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze. Deși concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept  răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă, etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de notă zece de la Man & Paraschiv și în instanța, desigur, că așa-i uneori în viață. Procesele merg mai departe pentru că eu am crezut de la început în dreptate și asta cred și acum. Va țin la curent, pare interesant de urmărit “subiectul”.  Va mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați fost alături în acești 18 ani minunați și mai ales în ultimele 9 luni. Va simt aproape. Ce voi face? Îmi concentrez energia exact în direcția în care știu că vreau să merg. Partea bună e că mereu am știut ce vreau, așa cum mereu am știut ce nu vreau. Le mulțumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape până în ultima zi petrecută în Antena și oamenilor care au crezut în mine in timpul acestei călătorii extraordinare”, a mai anunțat Octavia Geamănu pe conturile ei de socializare.

Octavia Geamănu versus Antena 1

În prezent, Octavia Geamănu are mai multe procese cu fostul ei loc de muncă. Unul dintre cele mai recente se referă la contestația cu privire la decizia de sancționare pe care a primit-o din partea șefilor ei după ce a refuzat propunerea acestora de a prezenta meteo. Un alt proces este cel deschis anul trecut și care, deja, a avut mai multe termene și care, în teorie, se poate termina peste câteva săptămâni.

„Oricine, indiferent de poziția pe care o ocupă ca angajat (de la cel care face curățenie la CEO, manager) poate fi mâine în locul meu. Vă spun sincer că dacă m-aș privi din exterior cum stau în redacție cu dorința de a munci așa cum prevede contractul, cum vorbesc cu colegii povestind despre viață și familii, copii și sentimente, relații și vacanțe, nici eu n-aș crede că am fost exclusă într-un mod atât de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator”, spunea, acum ceva vreme, Octavia Geamănu.

Dat fiind că în presă s-ar fi vehiculat că Octavia Geamănu a pierdut procesul cu trustul media, aceasta a postat un video în care afirmă că nu este cazul de așa ceva.

„Whatever it takes. Am văzut foarte multe articole despre mine pe internet, sunt foarte celebră, mor de celebritate, nu mai dorm noaptea. Doar că îmi vine să mă închin cum de unii nu înțeleg sau, mă rog, se facă că nu înțeleg. Deci nu am pierdut niciun proces, dar dacă tot sunt unii așa curioși sau nerăbdători să îl pierd îi invit să stea aproape, beacuse whatever it takes.”

Citește și: Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”