Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei: „Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”

Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei. Jurnalista și-a exprimat un nou punct de vedere, încercând să explice prietenii virtuali faptul că fiecare trăiește cum vrea, iar alegerea ei nu face rău nimănui.

16 feb. 2023, 15:47
Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei: „Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”
Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid

Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid. Chiar dacă ea și soțul ei au o căsnicie de opt ani de zile, fosta prezentatoare de la Antena 1 spunea faptul că îi place spațiul personal și doarme separat. Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online, unde gestul vedetei nu a fost privit ca o normalitate de către fani. Văzând reacțiile, Octavia Geamănu a revenit cu o nouă declarație.

Citește și: Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid

Am inteles ca am deranjat multa lume cu felul in care traiesc si as vrea sa explic pentru cei care au inteles altfel decat mi-as fi dorit sa se inteleaga. Nu e o justificare a modului de viata, caci pana la urma asta e forma in care alegem sa traim fara a-mi trece prin gand ca supar pe cineva. In mod real nu-mi place sa dau interviuri. Fac trei patru pe an. Posibil sa vedeti insa mult mai multe, dar acelea sunt articole scrise dupa postarile mele de pe FB. Ma uit peste unele in care apare numele meu si ma minunez, caci parca citesc despre o Octavia pe care n-o cunosc. Cand porti o conversatie si-apoi se extrag asa zisele “picanterii” care sa faca trafic, se pierde total esenta.

Felul in care un cuplu traieste, tine de intimitate. Cand presa a scris ca eu si sotul dormim separat ca pe ceva extraordinar, nemaivazut, nemaintalnit, a fost o preluare a unei declaratii din interviul pt Ok Magazine in care vorbeam despre casa, respectiv cum e compartimentata, cum avem norocul de a nu lasa vreun spatiu neocupat, prin care sa nu trecem. Nu descriam intimitatea noastra, ci ce spatii ocupa fiecare.

Eu cu spatiul meu unde imi place sa ma retrag, sa vad ce film am eu chef, sa citesc, sa ma machiez, sa scriu fara sa imi simta cineva prezenta. Marian cu atelierul lui de pictura si spatiul lui de studiu, de care in mod sigur are nevoie. Andrei cu camera lui de joaca si dormitorul lui de cand s-a nascut. Ulterior s-a declansat “jihadul” la adresa mea. N-am citit vreun comentariu insa am aflat de curand despre cat de celebra am devenit brusc.

In adolescenta am rasfoit carti scrise de Goethe si printre multe randuri care mi-au ramas in minte e si cel legat de familiarismul care ucide o relatie, implicit dragostea. Nu e usor sa pastrezi o relatie vie, sa fii indragostit si dupa un deceniu, ori doua, ori trei de omul langa care iti petreci viata, insa eu am crescut cu convingerea ca o fi greu, dar nu imposibil. Daca ai suficient spatiu in casa, nu e pacat sa nu te bucuri de intimitate fara sa fugi de partener? Sa ii respecti nevoile, poate tabieturile, fara ca acestea sa te afecteze in vreun fel? Ce e gresit sa ai spatiul tau in care sa-ti aduni gandurile, sa fii tu cu tine traind in armonie cu partenerul tau?

Da, cred in a pastra o urma de mister in fata omului cu care traiesti, caci sunt atatea situatii despre care chiar nu trebuie sa stim. Multe cupluri se culca pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”, insa nimeni nu ne apartine. Iar cand alegi sa iti imparti viata cu cineva, daca i-ai daruit-o pana la a o anula pe-a ta, sa nu ajungi sa fii surprins cand partenerul va cauta altceva. Sa iubesti si sa fii iubit, sa traiesti in armonie deplina fara prea mare efort, serios daca nu constat ca tine mult si de noroc. S-aveti noroc sa fiti cu-adevarat fericiti, nu de ochii lumii, ci alaturi de omul pe care il iubiti. E o urare din suflet. Ganduri bune„, a scris Octavia Geamănu, pe pagina sa de Facebook.