Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împlinit opt ani de la cununia civilă, iar recent, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit care este secretul relației lor.

02 feb. 2023, 21:12
Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”
Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie

Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie. Frumoasa jurnalistă a mărturisit că feminitatea este cheia relației lor de lungă durată.

Citește și Octavia Geamănu, în culmea fericirii! Anunțul făcut, în plin scandal cu Antena!

Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie

Octavia Geamănu a recunoscut că deși locuiesc împreună de mai bine de opt ani, soțul său nu a văzut-o niciodată în trening sau cu părul nespălat.

”Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru Fanatik.

Frumoasa blondină a dezvăluit că nu concepe ca soțul său să o vadă vreodată altfel decât țiplă, iar pentru asta alocă foarte mult timp aranjatului.

“Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie. Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin. Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia Geamănu.

Prezentatoarea TV a declarat că modelul său în viață este mama de la care a învățat toate aceste trucuri care par să fie cheia succesului căsniciei sale.

”De când eram eu mică, mama era mereu atentă cu ieșirile ei în lume. Dacă într-o zi ieșea de 5 ori din casă, purta 5 ținute diferite și 5 perechi de pantofi! De la ea am învățat să arăt în fiecare zi ca scoasă din cutie. Nici la supermarket nu mă duc cu părul răvășit!”, a conchis Octavia Geamănu.

Citește și Octavia Geamănu a dat din casă. Cum procedează cu educația copilului? „Eu sunt polițistul rău, unul trebuie să fie”