Confuzie totală în cazul lui Novak Djokovic. Tatăl sportivului susţine că acesta a fost arestat, imediat ce şi-a câştigat dreptul de a rămâne în Australia

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat că fiul său a fost arestat, la scurtă vreme după ce a câştigat procesul pentru viza de intrare în Australia.

10 ian. 2022, 10:44
Confuzie totală în cazul lui Novak Djokovic. Tatăl sportivului susţine că acesta a fost arestat, imediat ce şi-a câştigat dreptul de a rămâne în Australia

Un scandal fără precedent pare să se izbucnească! Cel mai bun jucător de tenis din lume, Novak Djokovic , a câștigat guvernul australian în fața Tribunalului Federal și de Familie din Melbourne, după ce judecătorul Anthony Kelly a subliniat că sportivul a respectat toate liniile directoare, că oficialii nu i-au furnizat informații adecvate la timp și că avea o scutire medicală valabilă.

Cu toate acestea, avocatul ministrului pentru Imigraţie a subliniat la finalul procesului că are dreptul discreționar de a-i revoca viza lui Novak Djokovic pe baza unei „amenințări la adresa sănătății publice” și că acest caz va fi adus din nou în instanţă.

Și se pare că Guvernul Australiei tocmai s-a hotărât asupra acestei măsuri, potrivit ultimelor informații venite de la Melbourne. Jurnalistul Paul Jackal, care scrie pentru The Age, spune că Djokovic a câștigat cazul privind „respectul justiției procedurale”, dar că oficialii nu cred că are scutirea medicală corectă.

Citeşte şi Djokovic, ameninţat cu expulzarea, deşi a câştigat procesul pentru viză. Avocatul Guvernului Australiei: „Nu s-a terminat! Ministrul pentru Imigraţie are dreptul să-l dea afară din ţară”

Citeşte şi EXCLUSIV | Victor Ciutacu, reacţie – fulger în scandalul lui Novak Djokovic. „Instanţa a decis că decizia Guvernului australian e una abuzivă. I-au anulat unilateral viza. Nu ştiu dacă e încă meci”