Congresul PPE dinaintea alegerilor europarlamentare va fi organizat la București de PNL

PPE, cel mai important grup politic din Parlamentul European, va organiza la București congresul din 2024, în cadrul căruia își adoptă strategia pentru europarlamentare.

05 sept. 2023, 13:21
Congresul PPE dinaintea alegerilor europarlamentare va fi organizat la București de PNL

Reușită a PNL, ca parte a grupului politic al popularilor europeni, Congresul PPE va aduce la București lideri europeni, șefi de stat și de guverne și peste 2000 de delegați din peste 40 de țări.

Citește și Sondaj CURS: PSD, detaşat pe primul loc în intențiile de vot. PNL și AUR, umăr la umăr spre alegeri 2024

„Decizia PPE de a organiza la București cea mai importantă reuniune a partidului dinaintea alegerilor europarlamentare arată încrederea de care se bucură Partidul Național Liberal și președintele Klaus Iohannis în cadrul celei mai mari familii politice europene. (…) Este un mesaj de susținere și de solidaritate pentru toate statele din Europa Centrală și de Est care au făcut eforturi deosebite în contextul invaziei forțelor armate ruse în Ucraina”, a transmis președintele Nicolae Ciucă.

Pentru liberali, evenimentul va fi unul deosebit de important în perspectiva celor 4 tururi de alegeri din super anul electoral 2024.

Citește și PNL a votat planul de austeritate al premierului Ciolacu. Ciucă: Avem nevoie de bani să putem susține plata pensiilor și salariilor