Conjunctie Marte–Chiron 15 iunie 2022. Ce rani scot la lumina Zeul Razboiului si Vindecatorul ranit

Chiron este considerat parintele Medicinii; unii astrologi cred ca el este co-conducatorul Fecioarei alaturi de Mercur, deoarece acest semn este asociat atat cu sanatatea, cat si cu vindecarea.

14 iun. 2022, 17:47
Conjunctie Marte–Chiron 15 iunie 2022. Ce rani scot la lumina Zeul Razboiului si Vindecatorul ranit

In 15 iunie 2022, Marte face conjunctie cu Chiron la 15 grade in Berbec. Marte este modul in care ne afirmam, Chiron este vindecatorul ranit, iar Berbecul este identitatea noastra. Unele dureri din trecut in jurul subiecutlui „Eu sunt” pot reparea in timpul acestui tranzit. Sentimente de indoiala, rusine si inadecvare sunt declansate in timpul acestui tranzit. Intrebari precum „Ce e in neregula cu mine?”, „Sunt aici din intamplare?”, „De ce nu pot gasi scopul vietii mele?” iti apar in constiinta.

In loc sa inabusi aceste sentimente puternic inconfortabile, mai bine infrunta-le si priveste-le ca pe o oportunitate de a te intelege mai bine, la nivel profund. Nu e nimic in neregula cu tine, nici cu dorintele, nevoile si visurile tale. Le ai cu un motiv si acest motiv este direct legat de scopul tau in aceasta viata.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Luna Plină aduce prosperitate financiară”
Chiron – Cum sa devii constient de durerea neprocesata
Acest corp ceresc este considerat atat un planetoid, cat si o cometa, iar simbolul sau astrologic este o cheie. In mitologia greaca, Chiron era un centaur, jumatate om si jumatate cal, care era atat profesor, cat si vindecator. Atunci cand a avut o rana incurabila, a descoperit ca nu se poate vindeca singur: de aceea este numit Vindecatorul ranit.

Chiron este considerat parintele Medicinii; unii astrologi cred ca el este co-conducatorul Fecioarei alaturi de Mercur, deoarece acest semn este asociat atat cu sanatatea, cat si cu vindecarea. Fecioara este un arhetip de tranzitie: reprezinta trecerea intre o faza de evolutie concentrata exclusiv pe sine (Berbec in Leu) si includerea celorlalti (Balanta in Pesti).

Horoscop biblic. Zodiile protejate şi când e Mercur retrograd. Cine este atras de forţele răului

Chiron poate fi considerat si un arhetip tranzitional. Reprezinta momentul in care devenim constienti ca durerea noastra neprocesata are un rol urias in multe dintre alegerile si actiunile noastre, luand decizia sa facem ceva in privinta asta.

Chiron in Berbec: Durerea este cel mai mare profesor al nostru
Chiron urmeaza sa tranziteze Berbecul pana in 2027. Pe masura ce calatoreste prin semnul Razboinicului, Vindecatorul ranit ne invita sa constientizam originea unor sentimente precum neputinta si lipsa de putere. El ii sprijina pe cei care aleg sa-si exploreze durerea in mod constient, inspirandu-i sa-si ia inapoi puterea pe care o foloseau pentru a o reprima si a o ascunde. Functia lui Chiron este sa ne aminteasca faptul ca durerea noastra este cel mai important profesor al nostru si ca gasirea unor modalitati sanatoase de a face fata este necesara pentru cresterea si bunastarea noastra personala.

De fiecare data cand ne indoim de puterea noastra, de maretia spirituala a fiintei noastre, de capacitatea noastra de a urmari ceea ce ne dorim, Chiron sugereaza ca ne intampinam vulnerabilitatea si nesiguranta cu dragoste si acceptare neconditionata fata de copilul nostru interior si speriat.

Marte impreuna cu Chiron in Berbec: Explorarea masculinitatii sanatoase
Marte este conducatorul Berbecului: ambele arhetipuri corespund energiei masculine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri