Connect-R a căzut pradă depresiei, după ce fiica lui aproape și-a pierdut viața: „Era intubată, ne-a nenorocit”

Connect-R a mărturisit că s-a confruntat cu un episod depresiv sever, după ce fiica lui, Maya, a fost la un pas de a-și pierde viața la vârsta de un an.

29 iun. 2021, 09:23
Connect-R a căzut pradă depresiei, după ce fiica lui aproape și-a pierdut viața: „Era intubată, ne-a nenorocit”

Connect-R

a mărturisit că s-a confruntat cu un episod sever de depresie, după ce fiica lui, Maya, a fost aproape să-și piardă viața, din cauza unor probleme de sănătate grave. Artistul a trecut prin momente cumplite când sănătatea copilei în vârstă de doar un an a început să se deterioreze rapid, după ce și-ar fi făcut un vaccin.

Connct-R a intrat la vremea aceea într-o depresie severă și în ciuda faptului că s-a adresat mai multor psihologi, aceștia nu au fost capabili să-l ajute. Artistul a povestit în cadrul unui podcast drama prin care a trecut.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie”, a declarat vedeta.

Connect-R: „Au năpădit toate fricile, m-a terminat”

Artistul a apelat la psihologi, însă durerea sufletească cu care se confrunta era prea mare. Connect-R a declarat că gândul că și-ar putea pierde copilul a fost cea mai îngrozitoare suferință prin care a trecut.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a spus Connect-R.

Artistul a mărturisit că ceea ce l-a ajutat să treacă prin această perioadă dificilă a fost credința în divinitate.

„Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile”, a declarat Connect-R conform Viva.