Connect-R, despre consumul de cocaină: „Mă dureau organele. Dimineaţa aveam palpitaţii puternice şi simţeam o răceală pe piept”

Connect-R a vorbit despre consumul de cocaină, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D. Artistul a recunoscut că a avut o bună perioadă din viaţa lui când se droga în fiecare zi, alături de câţiva prieteni.

09 ian. 2022, 23:53
Connect-R, despre consumul de cocaină: „Mă dureau organele. Dimineaţa aveam palpitaţii puternice şi simţeam o răceală pe piept”
Connect-R, despre consumul de cocaină

Connect-R, despre consumul de cocaină, pe care a descoperit-o în 2009, iar timp de aproximativ şase ani, artistul a fost dependent. Pe lângă starea de extaz pe care o dădea cocaina, cântăreţul spune că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.

Din fericire, a reuşit să scape de acest viciu, atât el, cât şi prietenii cu care consuma această substanţă interzisă. Motivul pentru care a decis că nu mai vrea să se drogheze, a fost starea groaznică pe care o avea a doua zi, îl dureau organele, avea palpitaţii puternice şi simţea o răceală pe piept.

Citeşte şi: Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”

Connect-R, despre consumul de cocaină

Connect-R mărturiseşte că i-a fost destul de uşor să se lase, deoarece a făcut terapie de grup cu ceilalţi priteni.

M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă.

Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbeşte şi ar trebui să renunţ. O făceam la modul constant, cred că zilnic. Efectiv, mă dureau organele. Dimineaţa simţeam o răceală, o transpiraţie pe piept, dar şi palpitaţii puternice. În momentul ăla, am zis gata, nu mai există aşa ceva.

Nu a fost greu când m-am lăsat, noi am făcut terapie în grup, fără să mergem undeva. Eram un grup, care făceam acelaşi lucru constant. Toţi şase am spus stop„,  a declarat Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.