Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea: „Are o estetică, pe care nu o mai foloseşte. Trapanelele sunt sub nivelul lui”

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea. Cei doi s-au bucurat de o prietenie frumoasă, dar şi de succesul piesei "Dacă dragostea dispare", cu care au dat lovitura în 2008. Acum, cei doi nu mai au niciun fel de relaţie, iar Connect-R explică motivul.

09 ian. 2022, 23:21
Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea: „Are o estetică, pe care nu o mai foloseşte. Trapanelele sunt sub nivelul lui”
Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea. „Dacă dragostea dispare” este piesa pe care au avut-o împreună şi care a adunat peste un milion de vizualizări. Odată cu succesul piesei, în relaţia celor doi au început să apară primele neînţelegeri.

Citeşte şi: Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”

Niciodată nu m-a furat Alex Velea. Nu avea cu ce să mă fure. Într-adevăr, eram frustrat că lumea asocia piesa doar cu Alex Velea. El este un monstru de talent.

Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierei era uşor diferite. A avut şi el, bineînţeles, o nemulţumire. Este un episod, pe care nu are rost să îl povestesc.

Cert este că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem să avem o relaţie de prietenie. Cred că suntem total diferiţi„, a declarat artistul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Connect-R, atac la adresa lui Alex Velea

Connect-R nu este de acord cu trapanelele şi consideră că Alex Velea, colegul său de breaslă, nu ar fi trebuit să cânte aşa ceva.

Vreau să recunosc faptul că am fost prea în personajul meu, în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă orice vrea. Îmi cer scuze faţă de Alex Velea şi faţă de toţi cei care fac trapanele, că am avut acel gest.

Consider, personal, că sunt multe trapanele, chiar şi de la Alex, cu o consistenţă lirică sub nivelul pe care ştiam eu că îl are Alex Velea. Dar asta nu are nicio legătură cu Velea, ca şi artist. Personal, cred într-o estetică, pe care Velea, ca artist, o are şi pe care nu o mai foloseşte. Asta e părerea mea„, a mai declarat Connect-R.