Consilier local PNL la Sectorul 1 rupe tăcerea în scandalul „Greenfield”: „Armand e pierdută în peisaj, dă vina pe unii și pe alții. Doamna primar, lăsați certurile și crizele, hai să faceți treabă”

Scandalul legat de drumul de acces către cartierul "Greenfield" îi aduce numeroase critici lui Clotilde Armand. E acuzată de liderii PNL Sector 1 că, deși a avut la dispoziție mulți ani pentru a cere preluarea drumului de la Romsilva, nu a mișcat un deget și din acest motiv peste șase mii de oameni din cartier rămân blocați în trafic.

12 ian. 2023, 09:53
Consilier local PNL la Sectorul 1 rupe tăcerea în scandalul „Greenfield”: „Armand e pierdută în peisaj, dă vina pe unii și pe alții. Doamna primar, lăsați certurile și crizele, hai să faceți treabă”

Daniel Ciungu, consilier local PNL Sector 1 la primăria condusă de Clotilde Armand, a povestit că, joi dimineață, mașinile au stat la o coadă de 2,5 kilometri.

”Așa cum ne ne așteptam, de altfel, a fost dezastru, de dimineață, în Greenfield. În medie, îți trebuie o oră pentru a ieși din cartier. Poliția Locală a fost de dimineață la fața locului, dar a plecat si coada s-a întins pe 2,5 km constant. În ultimă instanță, toți stau după proverbialul pix… pixul lui Clotilde Armand”, a declarat consilierul local Daniel Ciungu pentru Gândul.

Citește și Scandalul „Greenfield” ia amploare. Viceprimarul Sectorului 1 o desființează pe Clotilde Armand: „Soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook! Dacă nu își îndeplinește atribuțiile, ne vom adresa justiției”

Consilierul local a mai spus că primarul Sectorului 1 e „pierdut în peisaj” și nu își asumă decizii, ci doar aruncă vina pe alții. Cu toate că a promis că în acest mandat cere drumul Vadul Moldovei de la Romsilva, Clotilde Armand nu a reușit să rezolve nimic.

”Armand e pierdută în peisaj… dă vina pe unii și pe alții, face kompromaturi la adresa celorlalte forțe politice. Orice doar să nu recunoască adevărul: cei peste 6000 oameni din cartierul Greenfield stau blocați acum în trafic din cauza ei. Doamna primar lăsați certurile și crizele, hai să faceți treabă. Aveți mandatul Consiliului General și cel al Consiliului Local.

Semnați dispoziția prin care cereți Drumul Vadul Moldovei de la Romsilva. Ei vă așteaptă de peste un an deja. Ei și-au făcut treaba. Da, va fi și treaba capitalei apoi. Poate reușesc ei primii cine știe”, a spus Ciungu pe pagina sa de Facebook.

Citește și Primăria lui Clotilde Armand vrea să cumpere generatoare electrice pentru instituţiile din Ucraina, în timp ce jumătate din locuitorii capitalei au probleme cu căldura şi apa caldă