Consilier local USR, bătut de organizatorii unui eveniment moto: „Am fost târât, am fost dat de pământ. Am primit pumni peste tot” VIDEO

Scandal la o primărie din județul Argeș. Un consilier USR a fost snopit în bătaie de organizatorii unui eveniment moto. Politicianul a făcut acuzații grave. Atacatorii se apără și spun că totul este o minciună.

25 mai 2022, 10:12
Consilier local USR, bătut de organizatorii unui eveniment moto: „Am fost târât, am fost dat de pământ. Am primit pumni peste tot” VIDEO

Un consilier local USR din comuna argeşeană Corbeni a acuzat că a fost bătut de organizatorii Poienari Archangels Fest când a întrebat dacă li se pare normal ca localitatea să cheltuie 40.000 de lei pe eveniment, în condiţiile în care comuna are o serie de lipsuri.

„Eu şi un angajat al Primăriei care îmi este foarte bun prieten (…) am fost bătuţi de către trei persoane din staff-ul organizatorilor, adică din clubul de motociclişti. Lucrurile stau cam aşa: eu l-am văzut pe organizatorul festivalului şi l-am întrebat dacă i se pare normal ca o comună care nu are apă potabilă, drumuri decente şi multe alte probleme să plătească 400 de milioane (n.r  40.000 de lei) pe un festival moto. Domnul a fost vădit deranjat şi a început să ridice tonul. Recunosc, nici eu nu m-am lăsat mai prejos.

Citeşte şi: Cutremur pe scena politică! Dacian Cioloş decide dacă rupe USR

A urmat o discuţie în contradictoriu, destul de aprinsă, dar nu a fost contact fizic de nicio parte (…). După câteva minute, trei colegi de-ai domnului Grigore au venit şi au început să ne ia la bătaie. Angajatul Primăriei a fost lovit primul. A căzut la pământ şi acolo a rămas. Apoi eu am fost preluat de doi şi al treilea care-l lovise pe prietenul meu şi am fost lovit de foarte multe ori, am fost târât, am fost dat de pământ (…). Am primit pumni peste tot”, a povestit consilierul local Bogdan Dovleac.

După scandal, consilierul local a fost săltat de jandarmi şi dus cu duba la poliţie, fiind considerat agresor. El a primit şi o amendă în valoare de 500 de lei pentru participare şi provocare la scandal.

Citeşte şi: Un deputat USR s-a răsturnat cu maşina la Raliul Harghitei. Avea o viteză de 150 km/h

Organizatorul evenimentului, acuzat de bătaie de către consilierul USR, are altă variantă. Acesta a declarat că de vină este politicianul, care s-ar fi aflat sunt influenţa alcoolului şi a devenit violent.