Un deputat USR s-a răsturnat cu maşina la Raliul Harghitei. Avea o viteză de 150 km/h

O tragedie a fost la un pas să se petreacă sâmbătă, la Raliul Harghitei. Un deputat USR s-a răsturnat cu maşina, la o viteză de 150 km/h. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

01 mai 2022, 15:04
Un deputat USR s-a răsturnat cu maşina la Raliul Harghitei. Avea o viteză de 150 km/h

Un deputat USR s-a răsturnat cu maşina la Raliul Harghitei. Este vorba despre Andrei Iulian Drancă. Acesta era copilot.

Accident la Raliul Harghitei. Un deputat USR a fost implicat

Andrei Iulian Drancă şi pilotul George Hobjilă s-au răsturnat cu maşina în timpul unei probe speciale din Raliul Harghitei. Cei doi concurau cu un BMW E36 şi aveau 150 de kilometri la oră în momentul în care au părăsit carosabilul şi s-au răsturnat.

Citeşte şi Jador, accident în trafic. Vedeta şi-a făcut maşina praf: „Numai mie mi se întâmplă, m-au nenorocit!”

„Suntem bine amândoi… Un raliu de neuitat… Păcat că am terminat cu accident. 4 probe speciale câștigate. Pe ultima curbă a pen-ultimei probe am forțat prea mult. Ne băteam 3 echipaje pentru locul 1 (3 echipaje în 1,5 secunde)… La vreo 150 km/oră am pierdut spatele, am lovit șanțul, ne-am dat de vreo doua ori peste cap si am aterizat pe cupolă.

Sistemele de siguranță au funcționat perfect. Nu renunțăm. Vom reveni”, a fost mesajul postat pe Facebook de pilotul George Hobjilă.

Raliul Harghitei este una dintre cele mai îndrăgite etape de asfalt din Campionatul Național de Raliuri. Acesta s-a desfășurat în perioada 29-30 aprilie.

Concurenţii au avut de parcurs un total de 501,92 de km, din care 118,74 de km de probă specială, de-a lungul a două zile de concurs ce au presupus și 12 probe speciale pentru primul eșalon. Nu mai puțin de 18 echipaje au fost nevoite să abandoneze – trei din cauza unor accidente (n.r. – printre care și echipajul botoșănean), iar 15 pe fondul unor probleme tehnice, potrivit monitorulbt.ro. 

Campionatul Național de Raliuri mai programează alte patru etape – Argeș (21 mai), Bucovina (17 iunie), Sibiu (15 iulie) și Bacău (5 august). George Hobjilă s-a înscris în competiție la Grupa A, Clasa A2.

Citeşte şi Accident rutier foarte grav în Teleorman, a fost din nou Cod roşu de intervenţie