Consilier PDL, declaraţie şocantă privind maidanezii. Vezi ce vrea să facă politicianul cu toţi câinii

Declaraţie şocantă din partea unui consilier PDL din Rădăuţi. În şedinţa de consiliu local, doctorul Radu Cezar a spus că nu întelege castrarea maidanezilor atâta timp cât oamenii vin la spital muşcaţi de câini şi nu violaţi. El propune ca maidanezilor să li se scoată dinţii.

28 sept. 2013, 16:44
Consilier PDL, declaraţie şocantă privind maidanezii. Vezi ce vrea să facă politicianul cu toţi câinii

„Nu am auzit niciodată să vină un pacient la spital şi să fie violat de un câine. De obicei sunt muscaţi de câini. Legea spune să-i castrăm pe toţi să nu se înmulţeasca… ok, dar la spital vine omul muşcat şi nu violat. Medicii stomatologi, fie umani sau fie veterinari, să scoată dinţii la câini şi să le deie drumul în comunitate”, a spus Radu Cezar – consilier local PDL de la Rădăuţi.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că mama sa a adoptat un maidanez şi că a făcut public acest lucru pentru a îndemna românii să adopte câini, spunând că adopţia ar trebui să fie prima soluţie şi că nu ar fi deloc mândru să trăiască „într-o ţară care măcelăreşte animale”.

Citeşte: Ponta: N-o să fiu mândru să trăiesc într-o ţară ce măcelăreşte animale. Acesta este mesajul şi semnalul meu

Citeşte şi: Oprescu, despre eutanasierea câinilor: Dacă rata de adopţie va fi foarte mică, se va respecta legea

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind câinii fără stăpân, după ce Curtea Constituţională a decis că textul legislativ este constituţional.