Consiliera lui Gabriel Oprea: E penibil sa dăm vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil

Alexandra Dobre, consiliera personală a lui Gabriel Oprea, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că "e penibil să fie dată vina pe un om pentru un accident regretabil" şi le transmite celor care l-au criticat pe ministru să se documenteze "cât de mult ţine dânsul la cadrele din Poliţie".

25 oct. 2015, 08:27
Consiliera lui Gabriel Oprea: E penibil sa dăm vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil

Alexandra Dobre, consiliera în vârstă de 23 de ani a lui Gabriel Oprea, a scris pe Facebook, sâmbătă noapte, un mesaj către cei care „au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier”.

Atenţie! Pentru toţi aceia care am văzut că au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier…De câteva zile şi mai ales astăzi, văd pseudo-jurnalişti, printre care şi doamna Mândruţă, care încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă. Pe lângă pseudo/jurnalişti apar şi pseudo/avocaţi şi pseudo/analişti politici care îşi mai dau şi ei cu părerea că deh…De la colegii din opoziţie nu am aşteptări. Ei fac o politică măruntă pentru că asta îi caracterizează. Ce mă doare cel mai tare este să văd însă că oameni de bună credinţă şi prieteni au ajuns să creadă aceste lucruri. Într-adevăr cazul poliţistului decedat este unul real şi de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presă în acest sens şi cred că lucrurile trebuiau lămurite şi incheiate„, scrie consiliera personală a ministrului Afacerilor Interne.

Ea le mai spune celor care l-au criticat pe Gabriel Oprea că ar trebui să se documenteze „referitor la cât de mult ţine dânsul la cadrele de poliţie şi armată şi cât de multe a făcut pentru fiecare dintre aceştia şi familiile lor”.

Cred că până la a arunca cu noroiul pe care l-aţi împroşcat în ultimele zile, ar trebui să vă mai documentaţi putin referitor la cât de mult ţine dânsul la cadrele de poliţie şi armată şi cât de multe a facut pentru fiecare dintre aceştia şi familiile lor. Lucrurile bune se vad cu ochiul liber şi vă spun sincer că astfel de oameni care să se lupte pentru interesele angajaţilor ar trebui să existe în toate instituţiile publice. (…) Ne place să speculăm pentru că nu avem cu ce să ne umplem timpul şi nu ştim să apreciem lucrurile bune pe care le fac puţinii oameni de caracter din România. Să fim serioşi. E penibil să dam vina pe un om pentru un accident regretabil, repet. Condoleanţe familiei şi succes românilor în a-şi schimba mentalitatea„, adaugă tânăra.

CITEŞTE ŞI Soţia lui Gabriel Oprea: „A mai stat acolo, nu a venit direct acasă. Era bulversat”