Consiliera lui Silvio Berlusconi, în bikini pe podium GALERIE FOTO

Regizoarea petrecerilor "bunga-bunga" şi-a etalat formele apetisante pe podium. Fosta dansatoare, devenită politician, Nicole Minetti, nu a putut rata Săptămâna Modei de la Milano, unde a defilat în costum de baie. Tânăra a devenit celebră după ce a fost implicată în 2011, alături de Silvio Berlusconi, într-un scandal politic de proporţii. Ea a fost acuzată că racola tinere prostituate pentru fostul premier italian.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 08:50

Ajunsă consilier peste noapte cu ajutorul lui Silvio Berlusconi, Nicole Ninetti, nu s-a sfiit să-şi arate nurii care i-au adus celebritatea.

„Este prima dată când defilez în mod profesionist, ca să-i spun aşa, deşi eu nu sunt o profesionistă. Asta s-a văzut pentru că eram foarte emoţionată, tremuram toată. Dar, sunt foarte fericită. A fost emoţionant şi distractiv”, a spus Nicole Ninetti, consilier local în Lombardi.

Tânăra de 26 de ani a fost invitată să prezinte creaţiile unei case de modă italiene, nu ca fotomodel profesionist, ci ca politician de succes.

„Moda, în general, reprezintă o parte a economiei. În Italia, cu atât mai mult, datorită recunoaşterii la nivel mondial de care se bucură moda italiană. Se ştie că marile centre de modă sunt Milano, Paris, New York. Aşa că da, politica trebuie să se implice în modă”, a mai spus Nicole Ninetti.

Fata, o fostă dansatoare de cabaret şi asistentă de stomatologie, a devenit consilier al fostului premier Silvio Berlusconi după ce acesta a fost atacat la un miting, în decembrie, 2009. Atunci, Il Cavaliere a fost lovit cu o statuetă în faţă şi a avut nevoie de o intervenţie stomatologică. Tânăra Minetti a fost cea care s-a ocupat de dantura premierului. El a inclus-o imediat în staff-ul său de campanie şi a numit-o consilier.

Colaborarea cu Berlusconi i-a adus tinerei şi dezavantaje. În 2011, procurorii au acuzat-o de proxenetism. Ei susţin că voluptoasa şatenă recruta prostituate minore pentru petrecerile „bunga-bunga” organizate de Berlusconi la vila sa de lângă Milano.