Consilierul prezidenţial Andrei Muraru are în proprietate doar o jumătate de apartament

Lui Andrei Muraru, numit consilier prezidenţial pe 22 decembrie, i-a fost cel mai uşor să completeze declaraţia de avere dintre toţi oamenii pe care preşedintele Klaus Iohannis i-a adus la Cotroceni pentru a-i fi sfătuitori. Muraru a lăsat majoritatea rubricilor din formular nebifate.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 17:40
Consilierul prezidenţial Andrei Muraru are în proprietate doar o jumătate de apartament

Andrei Muraru este coproprietar al unui apartament de 115 m² în Bucureşti, cumpărat împreună cu soţia sa. În rest, Muraru este un om liber: nu tremură pentru bijuteriile din seif, pentru tablourile din sufragerie, pentru conturile din bănci ce ar putea să dea faliment, pentru maşinile ce i-ar putea fi furate pentru simplul motiv că nu are aşa ceva.

În plus, Muraru nu este aservit vreunei bănci căreia să-i achite vreun credit cu dobânzile şi nenumăratele comisioane aferente. Spre deosebire de soţie care are de achitat două credite: unul de 30.000 € şi altul de 55.800 lei. Ce-i drept, şi soţia face parte din singura specie de bugetari care nu trebuie să spună ce leafă primesc de la contribuabili, anume salariaţii Băncii Naţionale.

Pe lângă salariul confidenţial al nevestei, în casa soţilor Muraru a mai intrat, în anul 2014, salariul de preşedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, de 55.800 de lei.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS a numit trei noi CONSILIERI prezidenţiali