Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întruneşte marţi. Nicuşor Dan: Rectificarea bugetară, pe ordinea de zi

Nicuşor Dan a anunţat că în şedinţa CGMB de marţi, 8 decembrie, se va aproba rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi.

08 dec. 2020, 08:27
Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întruneşte marţi. Nicuşor Dan: Rectificarea bugetară, pe ordinea de zi

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se va reuni marţi, de la ora 16.00. Primarul general Nicuşor Dan a anunţat în urmă cu o săptămână că pe ordinea de zi va fi rectificarea bugetară „pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”.

Referitor la alegerea lui Vlad Voiculescu ca viceprimar, Nicuşor Dan a spus că „angajamentul politic va fi respectat”, iar acest lucru va fi pus în practică după ce nu va mai exista niciun litigiu privind rezultatul alegerilor locale pentru Capitală.

Citeşte şi Nicuşor Dan, după ce două spitale din Bucureşti au rămas fără căldură. „Vina uriașă aparține administrației PSD Firea. A lăsat rețeaua să se deterioreze

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întruneşte marţi. Nicuşor Dan anunţă principalele teme aflate pe ordinea de zi

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi. Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”.

În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a transmis Nicuşor Dan pe pagina de Facebook.