Constanţa: Victima unui incendiu a bătut medicii de la Salvare VIDEO

Asistenta şi doctoriţa au fost luate la bătaie în Salvare de un bărbat din Agigea pe care încercau să îl ducă la spital după un incendiu. Şoferul a oprit Ambulanţa, iar pacientul a fugit din maşină. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi poliţiştilor pentru a-l linişti.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 08:05
Constanţa: Victima unui incendiu a bătut medicii de la Salvare VIDEO

Bărbatul a fost rănit în timpul unui incendiu izbucnit în apartamentul său. Televizorul a explodat, iar în scurt timp locuinţa a fost cuprinsă de flăcări.

„Două echipaje ale ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea unui incendiu şi salvarea unei persoane găsite în stare de inconştienţă. Din primele cercetări, incendiul s-a declanşat de la o instalaţie electrică improvizată”, a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt ISU Constanţa.

Bărbatul care suferise arsuri pe mâini şi pe faţă, a fost preluat de echipajul de la salvare. În ambulanţă a început circul.

„Mi-au spus să opresc că a devenit recalcitrant. A început să dea în asistentă şi în doctoră. Am oprit maşina şi-a smuls centurile, perfuzia şi a sărit din maşină. M-am dus să îl ţin şi a sărit la mine”, a spus şoferul de pe Ambulanţă.

„Ne-am speriat foarte tare, nu ni s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva”, a precizat asistenta.

Poliţiştii şi jandarmii l-au calmat cu greu pe pacientul agresiv, după ce i-au pus cătuşe. Vecinii sunt uimiţi de cele întâmplate.

„Era om liniştit, nu am avut probleme cu el. Respecta vecinii, noi nu am avut treaba cu el”, a povestit o vecină.

După ce a primit îngrijiri pentru arsuri, bărbatul a fost transferat la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa.