Constănţenii îngheaţă în apartamente. Avarie majoră la CET

Constănţenii îngheaţă în apartamente, din cauza unei avarii la instalaţia de producere a energiei termice. Echipele de reparații depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor.

10 dec. 2020, 08:30
Constănţenii îngheaţă în apartamente. Avarie majoră la CET

Constănţenii îngheaţă în apartamente. Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice.

Constănţenii îngheaţă în apartamente. Anunţul CET

În aceste condiții, se opreşte furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către constănţenii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Căldura va fi oprită în data de 10.12.2020, începând cu ora 00:00.

Echipele de reparații depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor.

Citeşte şi Premierul interimar Nicolae Ciucă anunţă când va fi apă caldă şi căldură în Bucureşti. „S-au luat măsurile necesare”

Constanţa se menţine pe primul loc la rata de infectare cu COVID-19

Cea mai gravă situaţie este în Constanţa, unde rata de infectare cu coronavirus se menţine peste 7. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Constanţa scade la 7.09, după ce alte 520 de persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus de, potrivit GCS.

Şi în Bucureşti rata de incidenţă a ajuns la 6.77 cazuri COVID-19, după a doua zi consecutivă în care sunt raportate 1946 de cazuri noi.

Cazuri multe au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi în judeţele Cluj – 366, Braşov – 341, Iaşi – 328, Ilfov – 322, Timiş – 306, potrivit raportului Grupului de Comunicare Strategică.

7.365 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în urma efectuării a 31.458 de teste la nivel naţional, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).