Constantin Enceanu, situaţie penibilă la mare: „Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu”

Constantin Enceanu a trecut printr-o situaţie penibilă la mare, însă i se întâmplă destul de des. Imediat ce îl văd, fanii merg la el să facă poze, iar acesta nu vrea să se fotografieze în costum de baie. În plus, mărturiseşte că şi-ar dori mai multă intimitate.

12 aug. 2022, 18:55
Constantin Enceanu, situaţie penibilă la mare: „Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu”

Constantin Enceanu, situaţie penibilă la mare. În vârstă de 58 de ani, artistul a petrecut, recent, un sejur cu familia pe litoralul românesc şi a ales un loc retras între Eforie Nord și Eforie Sud, pentru a face plajă în intimitate. Dar nu s-a putut bucura de liniște, iar momentele de intimitate au fost spulberate de fanii care și-au făcut imediat apariția.

Citeşte şi: Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu: „S-au scumpit toate, ne obligă situația să creștem și noi prețurile”

Constantin Enceanu, situaţie penibilă la mare

Am fost la mare o săptămână cu nepoții. Am stat la plajă undeva retras, pentru că și noi suntem oameni și avem nevoie de intimitate. Și vin oameni la mine să facem poze pe plajă. E dureros! Nici nu ne-am așezat bine că au apărut… în două minute. ’Haideți să ne pozăm’. Mi s-a părut penibil. Le-am spus: ’Vă rog să mă înțelegeți! Nu mă pozez în costum de baie’.

Nici nu sunt genul care face poze în costum de baie. Nu mai am 20 de ani. Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu. Uneori, mai mănânc și în mașină, pentru că nu am timp, iar cine mă vede, cine știe ce spune.

Nu pot să mă plimb și eu, să îmi satisfac această plăcere. Nu pot să mi-o îndeplinesc. Am fost la mare cu familia, în Eforie, și am mers la plajă, să vadă copiii nu doar la piscină. Și veneau oamenii să-mi facă poze în apă. Penibil. Oameni în toată firea.

Ne-am plimbat într-o seară prin stațiune și i-am rugat pe ai mei să stea în jurul meu, să nu mă lase singur. M-am plimbat cu soția de mână, dar, la un moment dat, nu știu cum s-a întâmplat am rămas trei în urmă. Am stat să fac poze timp de jumătate de oră. Riscul meseriei! Acesta este și reversul medaliei”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Fanatik.ro.