Constantin Enceanu, declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian: „Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani”

Constantin Enceanu face declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian. Artistul ar fi împlinit duminică, 18 septembrie, 62 de ani.

18 sept. 2022, 09:40
Constantin Enceanu, declaraţii emoţionante despre bunul său prieten Petrică Mîţu Stoian: „Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani”

Constantin Enceanu, declaraţii emoţionante despre Petrică Mîţu Stoian. Cântăreţul de muzică populară mărturiseşte că încă nu se poate obişnui că prietenul său nu mai este.

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoţionante despre Petrică Mîţu Stoian: „Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună”

Citeşte şi Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dat Bacul: „Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit prea mult”

Petrică Mîțu Soian ar fi împlinit 62 de ani pe 18 septembrie, iar prietenul şi colegul său Constantin Enceanu îşi aminteşte cu lacrimi în ochi chefurile pe care le dădea artistul de ziua lui.

”Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună, de glumele pe care le făceam la filmări și de telefoanele în care dezbăteam tot felul de subiecte și puneam țara la cale. Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani, ar fi fost încă tânăr.

La ultima aniversare i-am luat o geacă de piele drept cadou de ziua lui. De fiecare dată făceam petreceri la el acasă, dar nu sâmbătă sau duminică pentru că aveam evenimente. Invita câțiva prieteni apropiați și ne răsfăța cu tot felul de preparate, făcute chiar de el.  Îi plăcea să gătească și se lăuda cu ce făcea.

Ultima oară ne-a făcut supă de pasăre de curte, cu tăieței făcuți de el și friptură la cuptor cu tot felul de mirodenii”, povesteşte cântăreţul, potrivit FANATIK.

Enceanu a dezvăluit că Mîţu Stoian, bunul său prieten, obişnuia să-i facă diverse cadouri şi sfaturi.

”De câte ori stau pe malul lacului la Zanzibar (restaurantul pe care îl deține în Filiași, n. red.), văd nuferii ce i-am primit cadou din partea lui. La început au fost trei fire și acum s-au înmulțit foarte mult. Cât vor fi acei nuferi pe lac o sa-mi aduc aminte de acest frumos cadou de la Petre.

Eu nu m-am gândit la acest lucru, nu mă gândeam să pun nuferi pe lac, dar el, ca un prieten adevărat, a încercat să aducă ceva frumos și deosebit, pentru locație. Avea adeseori grijă să ne ajute pe noi toți cei care i-am fost apropiați, avea idei grozave și ne surprindea cu inspirația și bunul lui gust”, a mai dezvăluit Enceanu pentru sursa citată.

Artistul de muzică populară a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Petrică Mîţu Stoian şi a vorbit despre relaţia specială care s-a creat între ei.

”L-am cunoscut pe Petre în 1994, la prima mea lansare, la prima mea casetă- ”Naiba de mândruliță” – lansată la Hanul Craiovița. Pe el l-au adus Maria Loga și Costel Măgureanu la mine la lansare. Atunci l-am văzut prima oară pe Petrică și l-am auzit cum cântă…

Era slăbuț, el fizic, la vremea respectivă, nu te dădea pe spate, dar avea o voce… Am și zis `Ce frumos cântă băiatul ăsta`, era altceva. Ușor, ușor ne-am apropiat, am ajuns să ne vedem foarte des. Mai ales aici, pe Oltenia, bărbați, eram noi doi și Costel Măgureanu care luam mai toate evenimentele.

Petrică era cel mai apropiat prieten al meu. Eu cu sora mea nu am fost la fel de apropiat cum am fost cu Petre. Făceam Crăciunurile, Revelioanele împreună. Dacă nu ne vedeam de Crăciun, ne vedeam a doua zi, în familie.

Voi merge luni, la mormântul lui Petrică, să îi aprind o lumânare”, a mai spus artistul.

Citeşte şi Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste: „A fost cu noi în încăperea în care ne-am schimbat”