Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dat Bacul: „Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit prea mult”

Alin Gabriel Matei, copilul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, a luat Bacul, iar de acum se focusează pe muzică. Recunoaşte că nu a avut prea mult timp la dispoziţie să se pregătească aşa cum şi-ar fi dorit pentru examenul maturităţii, dar se declară mulţumit cu nota obţinută.

02 iul. 2022, 10:04
Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dat Bacul: „Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit prea mult”

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a scăpat de emoţii. Din fericire, Alin Gabriel Matei a reușit să treacă cu bine peste examene, obţinând un rezultat satisfăcător.

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dat Bacul

A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9. Dar totuși sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a dezvăluit Alin Gabriel Matei pentru Fanatik.ro.

Pe 19 iunie, tânărul a împlinit 19 ani, ocazie cu care a postat un mesaj primit în anii anteriori de la Petrică Mîțu Stoian. A fost pentru prima oară când, de ziua lui, nu vorbea cu protectorul lui.

Citeste si Povestea neştiută a lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian. Va moşteni tânărul toată averea artistului?

Odată scăpat de emoţiile Bacalaureatului, adolescentul are de gând să-şi vadă de muzică. Vrea să urmeze cursurile Facultății de Muzică şi spune că nu are deloc emoţii la admitere.

Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc”, a mai dezvăluit Alin.

Alin Gabriel Matei, surpriză folclorică uriaşă

Totodată, Alin Gabriel a dezvăluit că pregătește o mare surpriză folclorică, alături de unul dintre cei mai cunoscuți artiști: Nicolae Botgros, cel care, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, lucra cu regretatul artist la un album fabulos.

Mă pregătesc ca, în această toamnă, să lansez albumul meu. Voi cânta alături de lăutarii și de maestrul Nicolae Botgros. Toate sunt melodiile din repertoriul meu, sunt compuse de mine. Trebuie să recunosc, se întâmplă lucruri frumoase pentru mine”, a mai spus copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante. Cine e artista care l-a ajutat după moartea interpretului