Constantin Enceanu, la un pas de divorţ. Artistul a confirmat: „Este crucea mea de la Dumnezeu!”

Constantin Enceanu a fost la un pas de divorţ, după ce soţia lui, Angela, nu a mai vrut să facă al doilea copil. Cei doi sunt căsătoriţi de aproximativ 37 de ani şi au împreună o fată, Cătălina, care i-a făcut bunici de fată şi de băiat.

31 mart. 2022, 10:56
Constantin Enceanu, la un pas de divorţ. Artistul a confirmat: „Este crucea mea de la Dumnezeu!”
Constantin Enceanu, la un pas de divorţ

Constantin Enceanu, la un pas de divorţ. Celebrul cântăreţ de muzică populară are încă o carieră înfloritoare şi o viaţă personală de invidiat. Îşi trăieşte povestea de de dragoste cu soţia lui despre care vorbeşte la superlativ de fiecare dată. Însă, recunoaşte că au existat şi momente de cumpănă în viaţa lor, când Angela Enceanu nu a mai vrut să facă al doilea copil.

Constantin Enceanu, la un pas de divorţ

Artistul a fost foarte supărat la acea vreme şi a vrut chiar să divorţeze din acest motiv. După ce s-a calmat, şi-a dat seama că a fost doar o reacţie de moment, însă, odată cu trecerea timpului, Constantin Enceanu s-a mulţumit doar cu un copil.

Bucuria imensă a venit când fiica lui, Cătălina, l-a făcut bunic de două ori. Odată cu venirea pe lume a celor doi nepoţi, şi soţia lui s-a schimbat foarte mult.

Citeşte şi: Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu. Artistul are o mare teamă: „Aşa aş vrea să mor”

Sunt pur și simplu surprins când văd că soția mea s-a schimbat total de când sunt cei mici, ținând cont de faptul că ea nu şi-a mai dorit să facem al doilea copil. Acesta a fost şi motivul pentru care am vrut să ne despărţim, la acel moment. Însă am realizat ulterior că a fost doar o reacție de moment. Am fost supărat o perioadă, apoi ușor-ușor, m-am împăcat cu gândul.

Dar o am pe Cătălina, fata lui tata. Orice lucru pe care îl are de făcut, mă sună pe mine. Am fost permanent lângă ea. Sigur că au fost momente în care poate nu i-a convenit ce i-am spus, însă ulterior mi-a cam dat dreptate. Și nu m-a dezamăgit niciodată!

Noi am ajuns la 36 de ani de căsnicie pentru că odată ce ne-am înhămat la căruță, am tras amândoi în aceeași direcție. Am avut și drum cu mocirlă și cu asfalt, dar important este că am scos căruța la liman. Soția mea are multe calități, e o femeie extrem de curată, e deosebită.

Am știut că las un om de încredere acasă, când plecam la cântare. Niciodată nu mi-a încolțit în minte gelozia, pentru că am avut încredere deplină în ea. Ce-i drept, nici eu nu am călcat strâmb. Poate că educația primită de la bătrâni a contat. Este crucea mea de la Dumnezeu!„, a declarat Constantin Enceanu, pentru Taifasuri.ro.