Constantin Enceanu, melodie emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: Am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile VIDEO

Constantin Enceanu îl deplânge pe prietenul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a anuntat ca a compus un cântec în memoria lui Petrică Mîțu Stoian chiar de ziua lui de nastere.

19 feb. 2022, 14:57
Constantin Enceanu, melodie emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: Am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile VIDEO

Constantin Enceanu a compus o melodie pentru Petrică Mîțu Stoian, în care și-a exprimat dorul față de cel care i-a fost ca un frate.

Citeşte şi:  Sora lui Petrică Mîţu Stoian face dezvăluiri dureroase: „Plămânii erau maro, nu roz. I-au ars acolo, în cabina respectivă”

Constantin Enceanu a trecut cu greu peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar scandalurile pe care le-a generat trecerea în neființă a maestrului n-au făcut decât să-l mâhnească.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, prima reacţie după acuzaţiile băiatului de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian

„Nu întâmplător am ales s-o postez cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Multă lume mă întreba pe cand o melodie în memoria lui Petrica, unii chiar îmi reproșau. Nu e chiar așa ușor să faci o melodie, trebuie s-o treci prin filtrul sufletului. Mi-a fost foarte greu, am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile la a patra strofă. Imi era foarte greu”, a spus Constantin Enceanu, la Star Popular.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”

Războiul dintre sora lui Petrică Mîţu Stoian şi prietenii apropiaţi ai artistului, Doru Guşman şi Constantin Enceanu, nu pare să se mai termine. Maria Tărchilă îi aduce noi acuzaţii lui Enceanu, după ce acesta a declarat public că locuinţa lui Mîţu din Craiova este, de fapt, proprietatea lui Guşman, deci familia lui Mîţu nu are niciun drept acolo.

Sora lui Petrică Mîţu Stoian este decisă să nu lase lucrurile aşa şi îl ameninţă pe Constantin Enceanu că îl acţionează în judecată dacă îi mai pronunţă numele şi dacă mai induce ideea că Mîţu nu ar fi avut avere.

Maria Tărchilă a afirmat că Enceanu o face de râs în presă, iar ea nu acceptă acest lucru. Mai exact, Maria Tărchilă l-a amenințat pe Constantin Enceanu că îl dă în judecată, în cazul în care de acum înainte o să-i mai pronunțe numele în vreo emisiune sau mesaj.

Prietenia dintre el și Mîțu se dovedeşte acum. Să își vadă de familia lui. Să nu mă mai denigreze pe mine în presă. El nu are niciun drept și nu înțeleg care este rolul lui aici. Să nu mai zică că Mîțu a fost sărac. Dacă mai pronunță o singură dată numele meu o să aibă probleme cu legea. Dacă mă mai vorbește îl dau în judecată. Eu nu-i cer lui părerea. Cum putea fratele meu să fie sărac?„, a spus Maria Tarchilă într-o intervenţie la Antena Stars, potrivit spynews.