Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian: „Maria nu știe ce vorbește, aberează”

Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian. După parastasul de trei luni al regretatului artist, bunul său prieten a izbucnit vizavi de Maria Tărchilă şi spune că femeia că nu are niciun drept la vila din Craiova, imobilul fiind exclusiv al impresarului

14 feb. 2022, 09:57
Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian: „Maria nu știe ce vorbește, aberează”
Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian. Maria Tărchilă a facut toate demersurile pentru deschiderea succesiunii din care spera să afle adevărul.

Regretatul artist a trăit în ultima parte a vieţii în casa din Craiova, alături de impresarul său, Doru Gusman, şi soţia acestuia. Petrică Mîţu Stoian a prezentat în repetate rânduri prin emisiuni tv casa, ca fiind a lui. Constantin Enceanu susţine, însă, că imobilul îi aparţine impresarului.

Citeşte şi: Constantin Enceanu pune capăt conflictului lui mama elevului lui Mîţu Stoian: „Este un subiect încheiat pentru mine!”

Constantin Enceanu o atacă pe sora lui Petrică Mîţu Stoian

Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului.

Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre.

Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac.

Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”, a spus Constantin Enceanu, pentru Playtech.ro.

Maria Tărchilă mărturisea că nu e interesată de averea fratelui ei, dar vrea să se faca dreptate şi că tot ce va moşteni, va dona săracilor.

E deschisa succesiunea, asteptam sa vedem, ar putea dura si un an de zile, nu merge asa repede. Ce au facut, e treaba lor, vedem ce hotaraste legea. Daca e in favoarea lui, sa fie… Nu ma intereseaza averea lui, vreau sa se faca dreptate. Si daca voi primi ceva din avere, o dau la saraci, mie nu-mi trebuie.

Nu-mi trebuie avere cum spune ca au sarit hienele, o dau la saraci. Nu-mi trebuie nimic de la Mitu ca nu a muncit pentru mine, a lucrat pentru stiu eu cine… Ne-a facut hiene, ca am venit noi, hienele, sa luam. Ce hiene am fost noi ca nu l-am deranjat niciodata nici pe impresar, nici pe mine.”, a declarat Maria Tărchilă pentru Star Popular.