Constantin Enceanu, primele declarații după operație. Care este starea de sănătate a cântărețului: „Am plecat cu sufletul deschis”

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară de la noi. Recent acesta a trecut printr-un moment neplăcut din cauza unei probleme de sănătate.

08 dec. 2022, 17:28
Constantin Enceanu, primele declarații după operație. Care este starea de sănătate a cântărețului: „Am plecat cu sufletul deschis”

Constantin Enceanu a suferit o intervenție chirurgicală pe care a tot amânat-o de doi ani. Totul a decurs foarte bine, iar în cântărețul a reușit să se recupereze într-un timp foarte scurt.

Constantin Enceanu, primele declarații după operație : ”Am plecat cu sufletul deschis”

Constantin Enceanu a mers la operație foarte încrezător, iar lucrurile au decurs foarte bine.

”Era o operație planificată, pentru că de doi ani de zile tot trăgeam de ea și am reușit în ianuarie să mă hotărăsc și sa merg să o planific pentru noiembrie. Am amânat-o din cauza evenimentelor, am tot tras de ea, am tot sperat. Am plecat cu sufletul deschis și nu am avut nici cea mai mică emoție. Am fost convins că va fi o reușită pentru că avem profesori foarte buni și avem spitale dotate după normele europene. Am plecat cu sufletul deschis”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

Citește și : Constantin Enceanu, într-o ipostază tulburătoare pe scenă, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul a plâns în hohote

Cu toate că nu se recuperase în totalitate după intervenția chirurgicală, a decis să meargă la concertul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a izbucnit în lacrimi pe scenă, și asta pentru că și-a adus aminte de prietenia frumoasă care a existat între el și regretatul Petrică Mîțu Stoian.

Citește și : Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri emoționante la spectacolul organizat în memoria artistului

”La două săptămâni și jumătate după operație am reușit să stau 10 minute în picioare la concertul din Craiova, în memoria bunului meu prieten Petrica Mâțu Stoian. (…) Am avut o cădere psihică atunci când mă deplasam cu cârjele și soția a fost lângă mine la fiecare pas”, a declarat acesta pentru sursa menționată anterior.