Constantin: Îi degrevăm pe liberali de a negocia protocoale de colaborare cu PC în fiecare judeţ

Daniel Constantin a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că Alianţa de Centru Dreapta (ACD) este un proiect 'care nu a funcţionat' şi că îi degrevează pe liberali de sarcina de a mai negocia protocoale de colaborare cu PC în judeţele în care acestea nu existătransmite Agerpres.

RomaniaTV.net
22 iun. 2013, 12:55
Constantin: Îi degrevăm pe liberali de a negocia protocoale de colaborare cu PC în fiecare judeţ

Alianţa de Centru Dreapta este un proiect care nu a funcţionat. Nu există protocol de funcţionare la nivel local în 28 de judeţe, chiar şi în Bistriţa-Năsăud. Asta e mai puţin important, dar am trecut peste aceste chestiuni şi e într-un fel, dacă vreţi, şi o degrevare, o sarcină pe care o luăm de pe umerii Partidului Naţional Liberal de a negocia în fiecare judeţ protocol de colaborare cu Partidul Conservator’, a spus Daniel Constantin.

Liderul conservatorilor consideră că mesajul cel mai important pentru cetăţeni este acela că, deşi ACD nu funcţionează, Uniunea Social Liberală va continua în aceeaşi formulă.

„Mi-am exprimat regretul că, din păcate, acest proiect politic nu a funcţionat aşa cum ne-am fi dorit. E o constatare pe care am făcut-o şi eu, şi domnul Antonescu. Nu este niciun motiv de supărare, important este – şi cred că acesta este mesajul cel mai important pentru cetăţeni – că Uniunea Social Liberală funcţionează, va funcţiona în continuare, pentru că e mai mult o obligaţie. În primul rând este o obligaţie pe care o avem către cetăţeni. Cetăţenii ne-au dat încredere, avem o majoritate solidă, avem toate atuurile şi nu avem niciun fel de scuză să nu ducem mai departe acest proiect şi programul de guvernare cu care a fost validat proiectul USL”, a afirmat preşedintele PC.

Daniel Constantin, în calitate de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a participat sâmbătă, la Bistriţa, împreună cu ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, la o masă rotundă organizată de filiala PC Bistriţa-Năsăud cu fermieri şi întreprinzători din zonă.