Constantin Morar, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a murit

Constantin Morar, în vârstă de 66 de ani, a murit în noaptea de luni spre marţi. El a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu între 2001 și 2004.

RomaniaTV.net
16 mai 2017, 14:12
Constantin Morar, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a murit

Constantin Morar a fost președinte al Consiliului Județean Sibiu între 2001 și 2004, iar în 2011 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al aceleiaşi instituţii.

Conducerea Consiliului Judetean Sibiu a transmis un mesaj public de condoleante dupa moartea fostului presedinte al institutiei:

„Am aflat cu tristete despre trecerea la cele vesnice a domnului CONSTANTIN MORAR, fost presedinte al Consiliului Judetean Sibiu in perioada 2001- 2004.

Angajatii si cei care au colaborat direct cu domnul Constantin Morar isi amintesc despre caldura sufleteasca cu care trata oamenii, despre echilibrul, calmul si bunavointa sa. Constantin Morar era o prezenta carismatica si reusea de la simplul salut si strangere de mana sa insenineze ziua celor din jur.

Adresam familiei gandurile noastre de compasiune si de mangaiere. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, a transmis Conducerea si colectivul Consiliului Judetean Sibiu.

Policianul va fi înmormântat joi ,18 mai, iar cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu pot să facă acest lucru la Capela Bisericii din Groapă.