​Constantin Nicolescu a atacat în instanță înceterea mandatului său de președinte al CJ Argeş

Publicat: Joi, 06 Martie 2014 15:35 // Actualizat: Joi, 06 Martie 2014 15:35 // Sursa: romaniatv.net

Constantin Nicolescu a atacat în contencios administrativ ordinul emis de prefectul Cristian Soare, prin care se constata încetarea mandatului său de președinte al Consiliului Județean (CJ) Argeș înainte de termen, pentru conflict de interese, potrivit Agerpres.

Foto: libertatea.ro

Constantin Nicolescu anunțase, pe 26 februarie, că decizia referitoare la posibila contestare a ordinului prefectului aparține avocaților săi.

"Avocații vor lua o decizie, pe mine partea asta nu mă mai preocupă. Un astfel de demers (...) nu știu dacă mai rezolvă problema pe fond. Pe fond există o decizie privind o abatere disciplinară, care, în mod normal, ar fi trebuit sancționată de către consilierii județeni. (...) Dacă s-a interpretat altfel, nu are rost să mă mai zbat eu. Așa au decis, așa au crezut, așa au făcut", declara atunci fostul președinte al CJ Argeș.

Prefectul Cristian Soare a semnat, pe 24 februarie, ordinul prin care s-a constatat încetarea mandatului de președinte al CJ Argeș înainte de termen pentru conflict de interese. Emiterea ordinului s-a întemeiat pe raportul de evaluare al Agenției Naționale de Integritate, rămas definitiv prin sentința Înaltei Curți de Casație și Justiție, din 11 februarie 2014, în care care s-a constatat că președintele Nicolescu s-a aflat în conflict de interese, întrucât a încheiat, în numele instituției, mai multe contracte cu societăți comerciale la care era acționar.

Constantin Nicolescu se afla la al treilea mandat consecutiv de președinte al CJ Argeș

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
consilier consiliu Constantin Nicolescu judetean mandat ordin preşedinte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H