Constantin Ostaficiuc s-a retras din toate funcţiile politice

Copreşedintele PNL Timiş şi liderul democrat-liberalilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, şi-a anunţat, vineri, retragerea din toate funcţiile politice pe care le-a deţinut până acum.

21 nov. 2014, 14:51
Constantin Ostaficiuc s-a retras din toate funcţiile politice

„Mă retrag din funcţia de preşedinte al PDL şi din cea de copreşedinte al PNL Timiş. Rămân în această echipă care trebuie să ducă mai departe idealurile care s-au născut duminică, în ziua votului pentru Preşedinţia României. Am luat această decizie pentru că am considerat că partidul este aşezat solid, că este nevoie să-şi dea drumul, împreună cu cei din vechiul/noul PNL, consider că trebuie să se întărească şi să domine viaţa politică în următorii mulţi ani. Iar eu cred că am construit această echipă şi cred că e momentul să se testeze singură”, a declarat Ostaficiuc.

El a precizat că ‘în niciun caz conducerea noului PNL Timiş nu va fi asigurată doar de Nicolae Robu’, acestuia urmând să i se alăture un nou copreşedinte, potrivit statutului.

Constantin Ostaficiuc este cercetat de DNA, alături de parlamentarii Cornel Sămărtinean şi Alin Popoviciu, în dosarul Aeroportul, pentru abuz şi instigare la această infracţiune.