CONSTANTIN POPESCU credea că noul preşedinte al FRF este vinovat de arestarea fiului său

Constantin Popescu, tatăl lui GICA POPESCU, l-a atacat dur pe noul preşedinte al FRF, despre care susţinea că s-a aflat în spatele condamnării fostului mare fotbalist. GICA POPESCU are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile în "Dosarul Transferurilor".

13 mai 2014, 06:39
CONSTANTIN POPESCU credea că noul preşedinte al FRF este vinovat de arestarea fiului său

Constantin Popescu, tatal lui GICA POPESCU, declara că, dacă fiul său era liber acum, Răzvan Burleanu nu avea curaj să atace Generaţia de Aur.  Părintele lui GICA POPESCU mai susţine că Burleanu nu e străin de condamnarea fiului său.

A MURIT tatăl lui GICĂ POPESCU

„V-am spus că acest băiat este un mare nesimţit şi se ocupă cu şantajul de foarte mult timp. Cum eu am fost şantajat şi avertizat să îmi opresc băiatul să candideze deoarece Burleanu trăgea sforile, aşa văd că face acum cu Didi Prodan. Face acest lucru că are spatele asigurat şi profită de faptul că băiatul meu e la puşcărie. Dacă Gică era liber, niciodată Burleanu nu avea tupeul să ridice vocea sau privirea la băieţii care au făcut istorie pentru România. O să vină vremea cînd Burleanu o să plătească pentru toate măgăriile pe care le face acum. Este inadmisibil că s-a luat de Gică Hagi şi nici măcar că a fost la un meci să îl vadă jucînd pe Hagi”, a declarat în urmă cu câteba luni tatăl lui GICA POPESCU.

Constantin Popescu credea că GICA POPESCU a fost condamnat din vina noului preşedinte al FRF.

„El mi-a băgat fiul după gratii. Decizia a fost luată din ordin politic. Cu trei luni înainte de începerea alegerilor, am primit un telefon şi mi s-a transmis să îl opresc pe Gică să candideze. În caz contrar, o să fie condamnat. Ceea ce s-a şi întîmplat”, a fost o parte a declaraţiilor oferite de tatăl lui GICA POPESCU.