CONSTANTIN POPESCU era DĂRÂMAT de condamnarea lui GICĂ POPESCU. Ce spunea despre pedeapsa fiului său VIDEO

La scurt timp de la condamnarea la închisoare a lui Gică Popescu, tatăl fostului căpitan al naţionalei, Constantin Popescu, acorda un interviu pentru România TV, în care mărturisea că decizia instanţei a căzut ca un trăsnet peste familia lor.

13 mai 2014, 06:55
CONSTANTIN POPESCU era DĂRÂMAT de condamnarea lui GICĂ POPESCU. Ce spunea despre pedeapsa fiului său VIDEO

Suntem supăraţi, că nu ne aşteptam la aşa Mărţişor. E păcat de Gică, suferă acolo… Vă daţi seama cât a muncit el peste hotare, ca să-şi facă un nume şi acum, dintr-o dată, l-a pierdut. Eu i-am spus să fie tare, că mai multă lume a trecut prin aşa ceva, că nu se termină pământul cu el„, spunea tatăl lui Gică Popescu.

Deşi Gică Popescu a spus că nu vrea să fie graţiat, tatăl său spera că preşedintele Traian Băsescu va găsi, totuşi, de cuviinţă să îi redea libertatea, în lumina renumelui său şi lucrurilor pe care le-a făcut pentru România ca fotbalist.

„Dumnealui (Traian Băsescu, n.r.) decide dacă vrea sa gratieze sau daca nu vrea sa gratieze. Eu i-aş aminti de ce a făcut Gică pentru ţara asta. Numai atat! I-a dat si medalia aia de meritul sportiv, acum 6 ani. Ar trebui să ţină cont şi de aia. La ce i-a mai dat daca nu ia în calcul nimic? Acum să aşteptăm să vedem poate se mai gândeşte, se mai răzgândeşte”, spunea Constantin Popescu, care, pe lângă durerea de a-şi vedea fiul închis, o trăia şi pe aceea de a-şi vedea nepoţii plângând de dorul tatălui lor.

 

 

Deşi a încercat să-şi încurajeze fiul, Constantin Popescu a cedat sub greaua povară a faptului că şi-a văzut fiul încarcerat. Suferind de mai multe afecţiuni, Constantin Popescu a murit în noaptea de luni spre marţi, după un infarct. Constantin Popescu avea 72 de ani.

Citeşte şi CONSTANTIN POPESCU credea că noul preşedinte al FRF este vinovat de arestarea fiului său

Gică Popescu ar putea fi eliberat pentru cel mult cinci zile pentru a fi alături de familie şi a-şi putea conduce tatăl pe ultimul drum.