Consul tâlhărit pe stradă în Bucureşti

Un diplomat din Statele Unite a fost jefuit joi seară pe o stradă din Capitală, anunţă România TV. Potrivit sursei citate, diplomatul a fost îmbrâncit de trei indivizi necunoscuţi, care ulterior i-au furat portofelul.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 04:53
Consul tâlhărit pe stradă în Bucureşti

Un bărbat a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că a fost îmbrâncit de trei indivizi pe strada Muzeul Zambaccian din Bucureşti. Agresorii i-au furat portofelul cu acte şi aproximativ 1.000 lei. 

Imediat la locul atacului a sosit un echipaj de Poliţie. Deocamdată, oamenii legii nu au reuşit să-i găsească pe tâlhari.

„Ieri, în jurul orei 18:30, prin apel 112 un bărbat a sesizat că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar polițiștii Capitalei continuă cercetările”, a transmis vineri Poliția Capitalei.

Urmează ca poliţiştii să ridice imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să-i identifice pe atacatori. 

Potrivit unor surse citate de România TV, bărbatul tâlhărit este un diplomat american.