Consultaţii ginecologice gratuite în Capitală

Consultații ginecologice vor fi oferite gratuit de Fundația Renașterea în data de 15 mai, cu ocazia Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Cancerului Ovarian.

07 mai 2014, 15:20
Consultaţii ginecologice gratuite în Capitală

Persoanele interesate de efectuarea unui consult ginecologic gratuit, joi, 15 mai, la Centrul Medical de Excelență Renașterea din str Virgil Pleșoianu, nr. 87, sector 1, București, se pot programa la numărul de telefon 0314.37.99.00, în zilele de 7 și 8 mai.

Citeşte şi SĂNĂTATEA TA. Ai menstruaţia neregulată? Iată la ce BOALĂ GRAVĂ eşti predispusă

Conform sursei citate, România continuă să ocupe un loc fruntaș în Europa în statisticile legate de incidența și de mortalitatea cauzată de cancerul ovarian (locul 5, după cancerul de sân, de col uterin, colon și pulmonar). În fiecare an, la noi în țară sunt descoperite peste 1.600 de cazuri noi de cancer ovarian, iar 980 de femei mor anual din cauza acestei afecțiuni, scrie doctorulzilei.ro.

În 10 ani, Fundația Renașterea, prin centrele sale medicale, a oferit peste 34.200 de investigații medicale gratuite femeilor din întreaga țară. Centrul Medical de Excelență este specializat în diagnosticarea precoce a cancerului de sân și genital, arată comunicatul.

Citeşte şi Ascuns şi mortal: pe scurt, despre CANCER OVARIAN