Contabilă sechestrată de copiii patronului. Mama şi soţul victimei, mărturii cutremurătoare: „Au schingiuit-o, sunt nişte monştri!”

O femeie din Bihor a fost sechestrată, umilită şi bătută de copiii patronului său, care bănuiau că aceasta ar avea o aventură cu tatăl lor. Cei doi tineri au fost ajutaţi de un subofiţer al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Mama şi soţul victimei au făcut mărturii cutremurătoare.

11 oct. 2021, 11:10
Contabilă sechestrată de copiii patronului. Mama şi soţul victimei, mărturii cutremurătoare: „Au schingiuit-o, sunt nişte monştri!”

Contabilă sechestrată de copiii patronului. Totul s-a întâmplat în biroul firmei de construcţii, unde lucra femeia. Tânăra a fost apoi aruncată în curtea mamei sale.

Contabilă sechestrată de copiii patronului

Fiul şi fiica patronului femeii, ajutaţi de un subofiţer al ISU au sechestrat-o, bătut-o şi umilit-o pe contabila firmei de construcţii. Copiii patronului bănuiau că victima ar avea o relaţie cu tatăl lor şi au vrut să-i dea o lecţie de neuitat femeii.

Victima a fost chemată la birou de cei trei, sub pretextul că aceştia au nevoie de ajutorul ei. Femeia a fost sechestrată aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.

Citeşte şi Fost procuror din Bihor, snopit în bătaie de soțul unei primărițe. Motivul pentru care a pornit tot scandalul

Femeia are doi copii de 11 şi 18 ani şi se află în proces de divorţ. Soţul acesteia este revoltat de cele petrecute.

„Este de neconceput într-o societate civilizată să se întâmple aşa ceva. Doar nu suntem în vestul sălbatic. Nu mă interesează cine sunt, câţi bani au sau ce i-a determinat să facă o asemenea grozăvie. Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Chiar de ar fi aşa, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut. Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!

Cei doi sunt în divorţ, a mai spus bărbatul, astfel că atunci când şi-au văzut mama rănită, copiii l-au bănuit întâi pe el de cele întâmplate. „Au venit la mine plângând să mă întrebe ce am făcut. Ea e distrusă, a ajuns într-un asemenea hal că vrea să se spânzure. Copiii mei plâng din cauza unor nemernici”, a spus bărbatul, potrivit ebihorenul.ro.

Acesta susţine că tinerii i-ar fi furat şi laptopul, dar şi o sumă mare de bani, pe care aceasta o păstra la serviciu din pricina neînţelegerilor din familie.

Mama contabilei este în stare de şoc după cele petrecut cu fata ei.

”Au închis ușile, au tăiat hainele de pe ea, au dezbrăcat-o, au început să o lovească cu pumnii și picioarele”, povestește mama victimei.

După ce a fost bătută şi umilită, femeia a fost urcată în maşină şi aruncată în curtea casei mamei sale.

”Au zis hai să vă luați c**** și au deschis ușa de la mașină și era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală și au prins-o unul de o parte, unul de alta și au venit și au aruncat-o aici în curte și au zbierat că să-mi fie rușine”, a mai povestit mama contabilei.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tâlhărie şi lipsire de libertate, urmând ca procurorii să decidă, după expirarea perioadei, dacă vor solicita alte măsuri preventive.

Citeşte şi Femeie de 53 de ani, din Alba, sechestrată și violată de un vecin de la care voia să ia un câine